• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bufon: Impresioniran sam Bajernom

Iskusni golman Juventusa sipa riječi hvale na račun Bajerna. "Oni mogu da osvoje Ligu šampiona". Roben: "Pobjeda u Torinu je strašan rezultat".

 Bufon: Impresioniran sam Bajernom Izvor: MONDO

Bajern je protutnjao i kroz Torino. Poslije 2:0 na "Alijanc areni", Bajern je ubacio dva komada i na stadionu Juventusa, potvrdivši sjajnu formu i kandidaturu za osvajanje novog trofeja.

Da je Bajern zaista "strašan", potvrdio je i jedan od aktera meča, iskusni golman Đanluiđi Bufon.

"Velika razlika između njih i nas je iskustvo. U prvoj utakmici nismo dali maksimum, u revanšu jesmo, ali opet ništa nismo mogli da uradimo. Još više sam impresioniran Bajernom nego poslije prve utakmice. Mislim da Bajern može da osvoji Ligu šampiona", kaže Bufon.

Arjen Roben je mogao da dovede Bajern u vođstvo u 57. minutu ali je njegov sjajan udarac zaustavila stativa. I pored tog peha, Bajern je uspio da postigne dva gola.

"Ako u Torinu pobijedite 2:0 onda je to sjajna stvar, jer je Juventus neporažen na svom terenu ne znam ni ja koliko utakmica, a i veoma je čvrst u defanzivi. Još ako dominirate, a to smo mi uradili u drugom poluvremenu, onda je zaključak da smo bili odlični. Ako me pitate za polufinale, volio bih da izbjegnemo Borusiju iz Dortmunda, ali u žrebu nema biranja. U svakom slučaju, biće to nove velike utakmice ko god bude bio protivnik", rekao je Roben.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC