• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hejnkes: A sad na Real ili Barsu...

Trener Bajerna pohvalio svoju ekipu poslije plasmana u polufinale Lige šampiona. Nastavlja se borba za još dva zacrtana trofeja ove sezone.

 Hejnkes: A sad na Real ili Barsu...  Izvor: MONDO

Jup Hejnkes bio je veoma zadovoljan trijumfom svoje ekipe u Ligi šampiona. On je pohvalio igrače poslije još jedne pobjede protiv Juventusa (2:0) i plasmana u polufinale najelitnijeg takmičenja.

Stroga disciplina čelnika bavarskog kluba imala je smisla, a Hejnkes nije propustio da kaže da su njegovi izabranici izdržali pritisak i ostali potpuno koncentrisani na dešavanja na terenu.

"U posljednje vrijeme na njihov račun stižu mnoge pohvale i nije lako ostati fokusiran. Ali, oni su čvrsto na zemlji i znaju da smo za sada osvojili samo jedan od tri planirana trofeja - titulu u Njemačkoj. Okrećemo se polufinalu i sada je pravi trenutak da vidimo da li smo rame uz rame Realu i Barseloni", izjavio je Hajnkes.

Mario Mandžukić rekao je da je ekipa imala jasno postavljen cilj, i da su se svi založili da on bude ostvaren.

"Znali smo da će biti teško igrati u ovako posebnoj atmosferi u Torinu. Uprkos tome, ostali smo mirni i postigli smo golove. Glavni cilj bio je plasman u polufinale, ali sam posebno srećan što sam postigao pogodak", rekao je hrvatski reprezentativac, strijelac za njemačku ekipu.

Golman minhenskog tima Manuel Nojer rekao je da je njegov tim sve držao pod kontrolom.

"Očigledno da nije bilo potrebno da igramo ofanzivno kao što smo to činili u prvoj utakmici, ali smo sve držali pod kontrolom. U drugom poluvremenu smo promijenili nekoliko stvari u odnosu na prvo i na kraju zasluženo pobijedili", istakao je Nojer, koji je u dvomeču sa Juventusom sačuvao svoj gol.

Andrea Barzalji, fudbaler italijanskog tima, priznao je da je plasman u završnicu Lige šampiona izborio bolji tim.

"Sigurno je da smo igrali bolje nego u prvoj utakmici, ali Bajern je pokazao da je veoma jak, mnogo jači tim od nas. Moramo da se popravimo kako bismo sljedeće godine otišli stepenik više. Ovo je naše prvo učešće u Ligi šampiona poslije mnogo godina, dok je Bajern mnogo iskusniji i na ovom nivou igra već pet ili šest sezona", istakao je štoper Juvea.

Osim Bajerna plasman među četiri najbolja tima u elitnom takmičenju izborili su još i Real Madrid, Borusija Dortmund i Barselona, a žrijeb za polufinale Lige šampiona održaće se u petak u Nionu.

(MONDO, foto: Beta/AP/Massimo Pinca)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC