• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barsa = Mesi

Fudbaleri Barselone složni u ocjeni da je najbolji fudbaler svijeta najzaslužniji za njihov plasman u polufinale Lige šampiona.

 Barsa = Mesi Izvor: MONDO

Barsa je uspjela da se domogne polufinala Lige šampiona. Na Nou Kampu odigrala je neriješeno sa Pari sen Žermenom (1:1) i takmičenje u eliti nastavlja zahvaljujući većem broju postignutih golova u gostima.

Znali su u katalonskom klubu da će biti teško protiv Parižana, jer je Lionel Mesi rovit. Još kada je PSŽ poveo u 50. minutu golom Havijera Pastorea, trener Tito Viljanova imao je samo jednu opciju - da ubaci Argentinca u igru. Mesi je ušao u 62. minutu, a Barsa je izjednačila osam minuta kasnije, kada je najbolji fudbaler svijeta dodao loptu do Davida Vilje, a on je proslijedio Pedru Rodrigesu koji je postigao gol.

"Mesi je najbolji fudbaler svijeta i promijenio je tok utakmice samim prisustvom na terenu. Moramo da mu čestitamo jer je pokazao koliko je posvećen ekipi, ali i jer smo se zahvaljujući njemu plasirali u polufinale", rekao je David Vilja španskim medijima.

"Zadovoljni smo zbog plasmana jer smo se mučili tokom utakmice. Zadali su nam mnogo problema, pogotovo kontranapadima. Nismo igrali dobro, gubili smo mnogo lopti. Znali smo da su jaki u kontri, ali najvažnije je da smo u polufinalu", dodao je španski reprezentativac.

Pomoćni trener Barselone Đordi Roura složio se da je ulazak Mesija promijenio tok utakmice.

"Dogovorili smo se da će ući u igru ako stvari budu nepovoljne, a to se i dogodilo. Ušao je i ponovo učestvovao u akciji kod postizanja gola. Dokazao je da ima takmičarski duh, on je jednostavno nezamjenljiv", rekao je Roura i potvrdio isto ono što su ranije rekli i Mesijevi saigrači Đerar Pike i Pedro.

Žrijeb za polufinale Lige šampiona održaće se u petak u Nionu, a među četiri najbolje ekipe plasirali su se još i Real Madrid, Bajern iz Minhena i Borusija iz Dortmunda.

(MONDO; foto: Beta/AP/Emilio Morenatti)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC