• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesi, a sad se malo odmori... Stvarno!

Nakon što je povrijeđenog Lea Mesija morao da ubaci u 62. minutu meča sa Pari Sen Žermenom, trener Barselone odredio mu je pauzu do polufinala LŠ.

 Mesi, a sad se malo odmori... Stvarno! Izvor: MONDO

Tito Viljanova, trener Barselone, morao je u 62. minutu revanš meča četvrtfinala Lige šampiona između Barselone i Pari Sen Žermena da ubaci u igru povrijeđenog Lionela Mesija.

PSŽ je vodio 1:0 na "Kamp Nou" stadionu, poslije 2:2 u Parizu, imao i igru i rezultat koji ga je vodio dalje. S druge strane, bez najboljeg fudbalera svijeta, Barsa nije djelovala kao tim sposoban da postigne gol.

Ništa osim jalove inicijative nisu uspijevali da naprave Viljanovini izabranici, a onda za devet minuta igre sa Mesijem u timu, stvorene su tri prilike, a iz treće Pedro Rodrigez izjednačio je na 1:1 i donio rezultat koji je Barselonu odveo dalje.

S kim će Barsa igrati u polufinalu biće ponato u petak poslije podneva kada bude održan žrijeb, a potencijalni rivali su Real Madrid, Borusija Dortmund i Bajern Minhen.

Ko god da bude rival Barseloni, Mesi će igrati na toj utakmici 23. ili 24. aprila, ali je stručni štab u dogovoru sa ljekarskim timom odlučio da Argentinac do te utakmice bude van takmičarskog pogona. Mesi je u četvrtak ujutru poslat na nove preglede, kako bi se ustanovilo u kojoj mjeri su polučasovni napori protiv Parižana pogoršali njegovu povredu zadnje lože.

Inače, Mesi je povredu zaradio u prvoj utakmici četvrtfinala, kada je na "Parku Prinčeva" bilo 2:2 i kada je zamijenjen na poluvremenu.

Četvorostruki uzastopni najbolji igrač planete u izboru FIFA i "Frans Fudbala" propustiće gostovanje u Saragosi 14. i utakmicu u Barseloni protiv Levantea 20. aprila. Sa 13 bodova prednosti u odnosu na Real, osam kola prije kraja, Barselona ne mora previše da se "znoji" oko titule prvaka Španije.

U Ligi šampiona biće pakleno teško ko god bude bio protivnik - lakog nema!

(MONDO, foto: Beta/AP/Manu Fernandez)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC