• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grobari na treningu fudbalera Partizana

Najvatrenije pristalice crno-bijelih u četvrtak su prekinuli trening prvog tima i igračima pružili podršku pred mečeve odluke, saznaje MONDO.

 Grobari na treningu fudbalera Partizana Izvor: MONDO

Grupa navijača Partizana sa južne tribine, pogođena lošim rezultatima svog tima, riješila je da u četvrtak dođe u Zemunelo i, na prvom mjestu igračima, da podršku u borbi za šestu uzastopnu titulu šampiona države.

Ova informacija potvrđena je MONDU i u klubu iz Humske.

Navijači su zahtijevali da sastanak održe u odsustvu stručnog štaba i sportskog direktora, a od igrača su tražili da sačuvaju prednost. Poslije razgovora sa fudbalerima, Grobari su pričali i sa trenerom Vladimirom Vermezovićem, čiju su ostavku tražili pred kraj utakmice sa Vojvodinom. Tom prilikom šef stručnog štaba dobio je podršku.

Partizan je pred reprezentativnu pauzu imao velikih 11 bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu i Novosađane. Poslije samo desetak dana i tri prvenstvena kola razlika se smanjila na četiri boda u odnosu na Zvezdu, a sedam na Vojvodinu.

Crno-bijeli su remizirali u Kuli i Užicu, dok su u Beogradu poraženi od Vojvodine. U subotu ih očekuje tradicionalno teško gostovanje u Ivanjici protiv Javora.

MONDO je odmah nakon neuspjeha u duelu sa "lalama" pokušao da kontaktira predsjednika srpskog šampiona Dragana Đurića, ali mu je telefon do danas nedostupan. Nezvanično, može se čuti da se prvi čovjek Partizana već pet dana nije pojavio na radnom mjestu u Humskoj ulici.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC