• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Starčević: Šta je zajedničko Avduki i Mesiju?

Golman banjalučkog Borca Asmir Avdukić zaradio identičnu povredu kao najbolji fudbaler današnjice Lionel Mesi, potvrdio za MONDO trener crveno-plavih.

 Starčević: Šta je zajedničko Avduki i Mesiju? Izvor: MONDO

Iako se čuvar mreže Borca i reprezentacije Bosne i Hercegovine Asmir Avdukić teško može po fudbalskom umijeću mjeriti sa čarobnjakom iz Barselone Lionelom Mesijem (uostalom igraju na dijametralno suprotnim pozicijama u svojim timovima), ipak ih povezuje jedna stvar.

U isto vrijeme "kubure" sa identičnom povredom - rupturom mišića.


Omaleni Argentinac je stegao zube i povrijeđen zaigrao u posljednjih 30 minuta protiv Pari sen Žermena (1:1) i "prelomio" utakmicu, dok će Borčev golman morati da pauzira u narednih 15 dana.

To praktično znači da će Avdukić propustiti subotnji "derbi Krajine" protiv Rudara u Prijedoru odnosno naredni domaći susret sa Gradinom.

Ovo je našem portalu potvrdio Slobodan Starčević, šef struke banjalučkog kluba.

"Avdukić je danas (četvrtak) obavio pregled, ima rupturu mišića i najvjerovatnije će biti spreman tek za Olimpik u 24. kolu Premijer lige BiH. Sigurno neću moći računati na njega u ‘krajiškom derbiju’ u Prijedoru i poslije sa Gradinom u Banjaluci. Pauziraće petnaestak dana. Ima istu povredu kao i Mesi", izjavio je Starčević za MONDO.

Prema njegovim riječima, Borac je rutinski savladao Čelik (2:0) u srijedu na Gradskom stadionu, a osim povrede golmana i jako teškog terena, susret je definitivno obilježio evrogol Joce Stokića.

"Taj gol je načeo, a penal Darka Maletića početkom drugog dijela ‘dokusurio’ goste. Poslije toga smo iskusno priveli utakmicu kraju i osvojili važne bodove za potvrdu trećeg mjesta na tabeli koje vodi u Evropu".

U PRIJEDOR PO POBJEDU



Rudar iz Prijedora je naredni protivnik Banjalučana. Odlaskom Velimira Stojnića s klupe odnosno dolaskom Vlade Čapljića, Prijedorčani su upisali dvije pobjede - nad Širokim Brijegom (2:1) i Travnikom (0:1).

"Iako je Rudar u naletu, uz dužno poštovanje domaćinu, mi idemo u Prijedor da pobijedimo! Naš cilj je da do kraja sačuvamo tu treću poziciju. Oni imaju Borislava Mikića, koji je kreator igre i opasnog Harisa Handžića, ali vjerujem da možemo da ih neutrališemo i da se vratimo s tri boda u Banjaluku".

JANDRIĆ ILI KRUNIĆ?

Borac je dolaskom Slobodana Radulja za predsjednika i formiranjem novog Upravnog odbora dobio nove ljude u rukovodstvu, ali zasad nije poznat jedino novi sportski direktor odnosno nasljednik Darka Ljubojevića. Spekuliše se o dva imena - Oliveru Jandriću i Branislavu Kruniću.

"O tome ne bih mogao mnogo da kažem, osim da će ime novog sportskog direktora biti poznato u petak nakon sjednice Upravnog odbora. Čelnici su razgovarali s obojicom kandidata, ali zasad se ne zna za koga su se odlučili", zaključio je Starčević.

(N. Š. /MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC