• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Čava": Svašta ću reći kada dobijem papire

Doskorašnji član Zvezde kaže da je tražio raskid ugovora jer je ove sezone malo igrao. Više o svemu kada dobije pismeni dokaz da je slobodan igrač.

 "Čava": Svašta ću reći kada dobijem papire Izvor: MONDO

Odlukom da pred Arbitražnom komisijom traži raskid ugovora sa Crvenom zvezdom, Miloš Dimitrijević je iznenadio mnoge. Od čelnika Crvene zvezde, do Ranka Stojića, prvog čovjeka Rada, kluba koji je trebalo da dobije procente prodajom "Malog Čave".

Dimitrijević je dobio raskid ugovora, ali će ostati da trenira na "Marakani" još osam dana, dok ne stignu svi papiri koji potvrđuju da je slobodan igrač.

Razlog da 29-godišnji vezista napusti crveno-bijele leži u činjenici da ove sezone nije bio u prvom planu kod trenera Aleksandra Jankovića, a situacija se nije promijenila ni dolaskom Rikarda Sa Pinta.

"Nikome se ne isplati da ostanem u klubu - da primam platu i sjedim na klupi. Svi znaju da je na moju odluku uticala činjenica da sam malo igrao. Novi trener Sa Pinto rekao mi je da razumije situaciju, ali dok ne dobijem papire u ruke, za sedam ili osam dana, redovno ću da izvršavam obaveze. Tada ću sve i svašta da kažem", rekao je Dimitrijević, a prenio Mozzart Sport.

Miloš Dimitrijević je četvrti fudbaler koji je od ljetos dobio raskid ugovora sa Crvenom zvezdom. Prije njega to su tražili i dobili Marko Perović, Filip Janković i Nikola Šakić.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC