• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Zašto je Stojadinović bio u Humskoj?

Dogovor oko titule? Smjena Toleta? Ipak nije to...

 MONDO: Zašto je Stojadinović bio u Humskoj? Izvor: MONDO

Dogovor oko titule? Smjena Toleta? Ipak nije to... Sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović bio je u petak u Humskoj gdje je sa gensekom Partizana Darkom Gruborom, navodno, pričao o isplati duga iz vremena dok je bio menadžer.

Pred očima novinara MONDA, sportskog direktora Crvene zvezde Zorana Stojadinovića na ulazu u prostorije crno-bijelih podno sjeverne tribine stadiona Partizana sačekao je član Uprave kluba Mile Jovičić.

Poslije srdačnog rukovanja i konstatacije da se prvenstvo "baš zakuvalo", nasmijani Stojadinović produžio je do kancelarije generalnog sekretara Partizana Darka Grubora. Portiri nisu morali da mu pokazuju put, jer je u vrijeme dok je obavljao funkciju menadžera često boravio u Humskoj.

Upitan zbog čega je "u komšiluku", Stojadinović je našem novinaru kratko odgovorio:

"Idem do Darka, zvao me je nešto..." dobacio je i namignuo.

Razloga za posjetu, koja je do skoro ruku na srce bila nemoguća zbog jako nezdravih odnosa dva kluba, može da bude mnogo.

Navijači će, naravno, godinama "pujdani" pričama o namještanju i teorijama zavjere vjerovatno pomisliti da se radilo o "dogovoru ko će osvojiti titulu", moguće je da će predsjednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić pomisliti da je tema sastanka bila njegova potencijalna smjena, ali...

Iako su isprva iz Partizana saopštili da se radilo o "prijateljskoj pojseti" i da Stojadinović nije prvi put u Humskoj, MONDO saznaje da se pored ćaskanja o problemu sa PDV na odlazeće transfere od 1. januara 2005. godine i aktuelnim pregovorima između FSS i klubova sa jedne, odnosno Poreske uprave sa druge strane, govorilo još o nečemu.

Konkretno - govorilo i o dugu koji crno-bijeli imaju prema Stojadinoviću iz vremena kada je on bio agent nekolicine bivših i sadašnjih fudbalera Partizana.

Kada je postao sportski direktor Crvene zvezde, Stojadinović je "zamrznuo" FIFA menadžersku licencu i odrekao se prava na sve fudbalere koje je zastupao, između ostalih Darka Brašanca i Vojislava Stankovića. Ipak, iz vremena kada je vodio brigu o njima i nekolicini njihovih saigrača, Partizan je ostao u obavezi da Stojadinoviću isplati određene provizije.

Prema saznanjima našeg portala i o tome se govorilo na sastanku između Grubora i Stojadinovića, koji nije trajao dugo, a poslije čega se Zvezdin sportski direktor vratio u komšiluk, u Ljutice Bogdana i održao redovni sastanak sa prvim trenerom svog kluba Rikardom Sa Pintuom.

Poslije svega, najpozitivnija stvar je što je poslije perioda tokom kojeg su "vječiti" komunicirali isključivo sramnim saopštenjima punih niskih optužbi, posjete postale realnost. Bilo da su razlozi profesionalne ili lične prirode.

(V. Sukdolak, N. Janković - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC