• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rumenige: Boljelo je prošli put protiv Barse

Direktor Bajerna izjavio da je katalonski tim njegov uzor, najbolji u Evropi i da ne zaboravlja gostovanje na Nou Kampu 2009. godine. Iako se trudi.

 Rumenige: Boljelo je prošli put protiv Barse Izvor: MONDO

Žrijebom u Nionu odlučeno je - Bajern će u pohodu na petu titulu šampiona Evrope i deseto finale najjačeg takmičenja igrati protiv Barselone.

U posljednje tri godine dva puta je poražen u meču za trofej, od Intera i Čelsija, a još ga boli i poraz 0:4 na Nou Kampu u četvrtfinalu u sezoni 2008/09...

Direktor Bavaraca Karl Hajnc Rumenige dobro pamti taj neuspjeh, poslije kojeg je Bajern ispao remijem u Minhenu (1:1). Dva gola postigao je Lionel Mesi, jedan Samjuel Eto, a posljednji Tjeri Anri.

"Sjećam se te utakmice dobro i ne volim da razmišljam o njoj, zato što je bila prilično bolna za gledanje. U svakom slučaju imamo dobru priliku da pokažemo da li smo se i koliko popravili od tada", izjavio je funkcioner šampiona Nemačke poslije žrijeba.

On je neskriveno dodao i da katalonski klub posmatra i kao uzor. To je, između ostalog, dokazao i odlukom da bivšem igraču i treneru Barse Pepu Gvardioli sljedeće sezone dodijeli mjesto trenera Bajerna.

"Barselona je, za mene, uzor u Evropi. Osvojili su Ligu šampiona više nego bilo koji tim posljednjih godina. Trenutno su najbolji tim u Evropi, sa fantastičnim napadačkim potencijalom", dodao je on.

(MONDO, foto: Guliver/Getty images/Alexander Hassenstein)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC