• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUDAR: Hladne glave na Borac

Krajiški derbi između Rudara i banjalučkog Borca već nekoliko dana je glavna tema svih fudbalskih razgovora u gradu na Sani.

 RUDAR: Hladne glave na Borac Izvor: MONDO

Prijedorčani su svjesni da je Borac favorit na papiru, ali isto tako ističu da će skupo prodati svoju kožu ako baš moraju da izgube u subotnjoj utakmici 22. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Ohrabreni sa dvije vezane pobjede protiv Širokog Brijega (2:1) i Travnika u gostima (1:0) izabranici trenera Vlade Čapljića dočekaće crveno-plave s ciljem da osvoje bod ili sva tri.

"Nas interesuje svaka utakmica u kojoj se nešto piše, da li to bila tri ili jedan bod. Važno je da ih sakupljamo. Do sada nisam imao priliku da budem akter ovog krajiškog derbija, došlo je vrijeme i za to. Upoznat sam sa rivalitetom dva kluba i fudbalskim odnosima, ali želim da izolujem svoje igrače od nebitnih priča i da se maksimalno posvetimo utakmici koja je pred nama. Pola uspjeha je ispravan prilaz i ulazak u meč, trezvene glave poštujući vlastite kapacitete i mogućnosti",
rekao je trener Rudara Vlado Čapljić, a prenio klupski sajt.

U taboru zeleno-crnih nema kadrovskih problema, svi igrači su spremni i voljni za nadigravanje sa Banjalučanima. To garantuje da će biti zanimljiva utakmica u kojoj su bodovi potrebni i jednima i drugima. Domaćinu da što prije obezbedi opstanak, a gostima u trci za Evropom.

"Želim da naučim igrače da ne gledamo u tuđe dvorište. Borac jeste kvalitetna ekipa. Na kraju to i njegovi rezultati ovog proljeća govore, ali mi imamo svoju računicu i poštujemo svoje kvalitete. Očekujem da utakmica bude izuzetno uzbudljiva i dinamična, pa neka pobijedi bolji. Ako nas Borac zasluženo savlada na terenu pružiću rivalu ruku i idemo dalje, Bože moj... Nas očekuje, poslije Borca, još osam podjednako važnih i značajnih utakmica u kojima želimo da sakupimo što više bodova", dodao je Vlado Čapljić.

OVDJE pročitajte očekivanja iz Borca pred "bitku za Krajinu".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC