• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tole: FSS nisu "naklonjene zvijezde"

Predsjednik Fudbalskog saveza Srbije rekao da se loši rezultati nacionalnog tima odražavaju i na saradnju sa sponzorima.

 Tole: FSS nisu "naklonjene zvijezde" Izvor: MONDO

Tomislav Karadžić je na obilježavanju dvije decenije FS Kolubarskog okruga rekao da Fudbalski savez Srbije godišnje izdvaja oko 2,5 miliona evra za pomoć klubovima i da je to najbolji odgovor onima koji kritikuju rad FSS i tvrde da ne pomaže razvoj fudbala u Srbiji.

On je ocijenio da domaćem fudbalu "zvijezde nisu naklonjene" kada su u pitanju rezultati reprezentacije, što se održava i na saradnju sa sponzorima.

"Tačno je da imamo pomoć UEFA i FIFA, ali je to oko 25 odsto godišnjeg budžeta FSS koji iznosi preko 12 miliona evra, a to treba zaraditi", kazao je Karadžić koji je u Valjevu boravio u društvu generalnog sekretara FSS Zorana Lakovića i direktor reprezentativnih selekcija Save Miloševića.

On je Valjevu i valjevskom fudbalu ponudio saradnju FSS da bi Kolubarski okrug u dogledno vrijeme dobio prvoligaša, ali je ukazao na to da se najprije moraju stvoriti uslovi koji bi, uz kontinuiran rad, dali rezultate.

Dio Srbije koji je iznedrio asove poput Dragana Džajića, Slobodana Santrača, Vladete Starčevića, Matije Nastasića, Radosava Petrovića i Nemanje Matića, zaslužuju prvoligaša, ocijenjeno je na Skupštini FS Kolubarskog okruga.

Na svečanosti u Valjevu 30 organizacija i pojedinaca dobilo je zlatne plakete FS Kolubarskog okruga, a među njima i FSS, kao i FS regiona zapadna Srbija sa sjedištem u Kragujevcu.

(Beta, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC