• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovanović razbio automobil Vuka Radivojevića

Automobil koji je oštetio fudbaler Crvene zvezde ispostavilo se da pripada igraču košarkaške sekcije tog Sportskog društva Vuku Radivojeviću.

  Jovanović razbio automobil Vuka Radivojevića Izvor: MONDO

Incident koji je u noći između petka i subote izazvao problematični fudbaler Crvene zvezde Milan Jovanović, osim njemu i policajcu kojeg je udario, štetu je naneo i košarkašu Crvene zvezde Telekom Vuku Radivojeviću.

Naime, automobil "seat" kojem je, u tom trenutku pijani Jovanović flašom razbio staklo, pripada beku crveno-bijelih koji se sa ekipom nalazi u Kruševcu.

"Moram da naglasim da auto nije mnogo oštećen, a na sreću tom prilikom nije bilo povrijeđenih. Čim je pušten iz pritvora, Milan mi se javio i izvinio. Pitao me je da se nađemo, da mi nadoknadi štetu, što je korektno sa njegove strane. Trenutno sam sa ekipom u Kruševcu, a čim se budem vratio u Beograd sve ćemo regulisati", naveo je Radivojević u saopštenju.

On je potom detaljnije objasnilo šta se dogodilo.

"U petak uveče je moja supruga sa drugaricama bila na rođendanu u pomenutoj kafani. Dobio sam poziv oko 02.00 sa informacijom da mi je na kolima polomljena šoferšajbna. U trenutku kada je moja supruga izašla iz kafane automobil je već bio oštećen. Jedan od policajaca me je obavijestio da je staklo razbio Milan Jovanović i da je on priveden. Ujutru sam dobio potvrdu o šteti i odšlepovao kola. To je sve što znam" poručio je Radivojević.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC