• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL: Vojvodina ispala iz trke?

Vojvodina na "Karađorđu" igrala 2:2 sa Slobodom Point i, kako stvari stoje, ispala iz dalje trke za prvo mjesto.

 JSL: Vojvodina ispala iz trke?  Izvor: MONDO

Poslije pobjede protiv Partizana u Beogradu (2:1) u prošlom kolu, fudbaleri Vojvodine ponadali su se da bi mogli da se umiješaju u trku za titulu, međutim, nisu uspjeli da ponove odlično izdanje i na svom terenu savladuju užičku Slobodu Point.

Novosađani su poveli poslije prelijepe akcije u 10. minutu i sedmog gola Envera Alivodića ove sezone, ali su gosti preokrenuli golovima Stojana Pilipovića u 31. i Jovice Vasilića u 52. minutu, a bod Voši donio je Stojan Vranješ u 66. minutu.

Uslijedila je potpuna inicijativa domaćeg tima, ali je na golu Slobode odličan bio Dejan Ranković.

Tako će se, poslije 23. kola Superlige, trka za titulu nastaviti opet između "vječitih rivala" koji su ove subote bili sigurni. Partizan je i pored blijede partije pobijedio Javor u Ivanjici, dok je Crvena zvezda na "Markani" bila ubjedljiva u duelu sa Spartak Zlatibor vodom.

Utakmica u Novom Sadu igrala se u večernjem terminu i privukla solidan broj gledalaca na tribine. Svi koji su došli imali su šta i da vide.

Pored četiri gola bilo je i puno šansi, posebno u prvom poluvremenu, a izdvojili su se pogoci Vojvodine.

U 10. minutu Aleksandar Katai je poslije lijepog driblinga proigrao Vladana Pavlovića, ovaj "podbo" loptu na drugu stativu, a tamo je udarcem glavom Enver Alivodić sproveo u gol. Bio je to njegov treći pogodak od kada je zimus stigao u Novi Sad iz Novog Pazara.

Na 1:1 izjednačio je Stojan Pilipović, udarcem iz trka poslije lijepo ostavljene lopte Predraga Ranđelovića.

Vojvodina je u ovom meču igrala bez suspendovanih Vulićevića i golmana Supića, dok je povreda udaljila sa terena Ađurua i Jokića, a zbog bolova u koljenu meč je sa klupe počeo Abubakar Oumaru.

Kamerunac je ušao u igru u drugom poluvremenu i unio živost u igru svog tima, ali je Sloboda ta koja je u drugom dijelu meča prva postigla gol.

Bilo je to u 52. minutu, kada je kapiten Jovica Vasilić precizno šutirao sa ivice peterca po desnoj strani, poslije dodavanja Ranđelovića, a prije nego što je Igor Đurić stigao da ga blokira.

Novo izjednačenje donio je Stojan Vranješ sjajnim volej udarcem u 66. minutu, poslije centaršuta Alivodića.

Prethodno je Katai mogao bolje da reaguje u kontranapadu svog tima, ali je umjesto da doda u sredinu, šutirao iskosa sa lijeve strane pored dalje stative.

Isti igrač imao je odličnu priliku i u 69. minutu, međutim, odbranom se istakao Ranković. Golman Užičana bio je u prvom planu i u 77. minutu, kada ga je Stojan Vranješ sa samo četiri metra pogodio direktno u lice.

Posljednju šansu u meču imao je Katai, koji se okliznuo pa ga je poslije dodavanja Alivodića lopta pogodila i otišla u pogrešnom smjeru. A iza Kataija na udarac se spremao Oumaru...

Sloboda Point se sa ovim bodom vratila u trku za mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope, dok Novosađani sada mogu potpuno da se posvete revanš utakmici polufinala Kupa Srbije, u kojem u srijedu u gostima brane 1:0 protiv OFK Beograda.


(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC