• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sa Pinto: Ovakav Milijaš može u Španiju

Trener Crvene zvezde oduševljen igrom kapitena protiv Spartak Zlatibor vode, kao i igrom Darka Lazovića u drugom poluvremenu.

 Sa Pinto: Ovakav Milijaš može u Španiju  Izvor: MONDO

Subota, 13. april 2013, loše je počela za Crvenu zvezdu, ali se lijepo završila.

U prijepodnevnim satima glavna tema bila je odluka mladog napadača Stefana Mihajlovića da samovoljno napusti trening ekipe, kao i novo pijančenje Milana Jovanovića.

To, međutim, nije uticalo na njihove saigrače, koji su sa ubjedljivih 4:1 pobedili Spartak Zlatibor vodu na "Marakani".

Sjajnu partiju pružio je kapiten Nenad Milijaš, koji je u 150. nastupu za Crvenu zvezdu postigao svoj priv het-trik. U strijelce se upisao i Darko Lazović.

"Mislim da smo odigrali veoma dobar i kvalitetan meč i da je publika imala šta da vidi. Uspjeli smo to, između ostalog, jer je rival bio veoma kvalitetan. Zadovoljan sam svim igračima. Milijaš, ako ovako nastavi, može da igra u najjačim klubovima Engleske, Španije, Italije..., dok Lazovića iz drugog poluvremena želim uvijek da vidim na terenu", rekao je poslije utakmice trener crveno-bijelih Rikardo Sa Pinto.

Na pitanje novinara kakav je status Stefana Mihajlovića i Milana Jovanovića, Portugalac je rekao:

"Mihajlović me je takvim potezom veoma razočarao. Ne mogu zbog njega sada da mijenjam pravila, ali nedopustivo je da jedan igrač napusti trening poslije tri vezane pobjede i poslije svega što je ova ekipa prošla, a vi to znate bolje od mene. U timu želim igrače kojima je kolektiv iznad pojedinca. Što se tiče Jovanovića, ne znam još sve detalje, svakako ćemo razgovarati i vidjećemo šta će biti".

Fudbaleri Zvezde dobili su od trenera dva slobodna dana, a taj period posebno će prijati Nikoli Mikiću i Marku Vešoviću.

Mikić je u pauzi između poluvremena zamijenjen zbog povrede primicača, dok je Vešoviću u jednom duelu razbijena arkada, ali je poslije ljekarske intervencije odigrao meč do kraja.

Trener Subotičana Petar Kurćubić rekao je poslije utakmice da ima pomiješane emocije, pošto je "skoro pa zadovoljan" izdanjem ekipe, ali smatra da je rezultat previsok.

"Odlučio je drugi gol Zvezde. Dali smo im da odu sa prednošću na odmor, a kada je tako, morali smo da napadnemo što su oni znali da iskoriste i sa dva pogotka iz kontranapada završe utakmicu. Poslije četvrtog primljenog gola, praktično više nismo ni igrali, a ja sam napravio izmjene da sačuvam neke igrače za važan meč protiv Rada u srijedu", istakao je Kurćubić i dodao da je bilo pravo uživanje igrati pred 20.000 gledalaca.

On je prokomentarisao i spornu situaciju kada je lopta u kaznenom prostoru pogodila u ruku igrača Zvezde Uroša Spajića.

"Ne mogu da sudim da li smo oštećeni, ali mi se čini da su slične situacije na istom mjestu različito protumačene", kazao je Kurćubić misleći na penal za Zvezdu uoči drugog gola, kada je lopta pogodila u ruku igrača Spartaka Vidaka Bratića.

(agencije/MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC