• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barselona špijunirala Pikea godinu dana!?

Kockao se, telefonirao do 5:41 ujutru, vozio 200 na sat, ali da li je imala pravo Barse da zadire u privatan život i plaća detektive da ga prate...

 Barselona špijunirala Pikea godinu dana!? Izvor: MONDO

Skandal u najavi.

Španski mediji, prije svih katalonski "El Mundo Deportivo", objavili su priču u kojoj se tvrdi da je Barselona od septembra 2009. do oktobra 2010. godine plaćala privatne detektive da prate i prikupljaju podatke o kretanju i ponašanju njenog fudbalera Đerara Pikea.

Razlog? Sumnja u to da se kocka, navodno.

Zadatak koji je pred agente stavljen, tvrdi "El Mundo", bio je da se provjere bankovne transakcije tada još mladog defanzivca i utvrdi da li kod njega postoji naklonost ka klađenju i kockanju. Detektivi su klubu imali šta da kažu: Pike je u više navrata "hvatan" kako za jedno popodne u kazinu troši između 3.000 i 4.000 evra i da je to navika koju je donio sa sobom iz Mančester junajteda za koji je igrao od 2004. do 2008. godine.

Pike je jednom, navodno, u prisustvu agenata ispričao da je jednom u Mančesteru za dan izgubio 30.000 evra.

I ne samo to. Klub je prisluškivao Pikeove telefonske razgovore. Utvrđeno je da je prije utakmice Barselona - Tenerife telefonom pričao do 1:23 poslije ponoći, a poslije pobjede nad Seviljom u januaru 2010. godine bio na "žici" do 5:41 ujutru.

Šta je pričao, "El Mundo" (još) nije objavio.

Priča ide dotle da je Pike praćen i kada je išao na koncerte muzičkih zvijezda. Izvještaji agenata govore da Pike voli da nagazi po gasu, pa da je tako nekoliko puta uhvaćen kako vozi 200 kilometara na sat.

Pitanje je kako će standardni defanzivac Barselone i Španije, kao i suprug i otac djeteta svjetske zvijezde Šakire, reagovati na ove navode "El Munda", koji su brzo obišli planetu.

(N. J. - MONDO, foto: Guliver/Getty Images/David Ramos)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC