• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Mrva" želi iz Zvezde, smeta mu hajka?!

Defanzivac Zvezde sportskom direktoru rekao da želi raskid ugovora jer više ne može da trpi pritisak. Jovanović smatra da se vodi medijska hajka?!

 "Mrva" želi iz Zvezde, smeta mu hajka?! Izvor: MONDO

Poslije pijančenja na pripremama u Antaliji, Crvena zvezda je izašla u susret Milanu Jovanoviću i pustila ga da trenira sa ekipom. Čak je nedavno igrao u prijateljskoj utakmici protiv ubskog Jedinstva i svi su govorili da će opet konkurisati za mjesto u timu.

Reprezentativac Crne Gore, međutim, nije dugo izdržao bez problema, pa je u noći između petka i subote opet napravio incident. Po izvještaju policije, ponovo se napio i fizički napao službenika interventne patrole, nakon što je razbio šoferšajbnu na automobilu košarkaša Crvene zvezde Telekom Vuka Radivojevića.

Po izlasku iz pritvora, Jovanović je imao sastanak sa sportskim direktorom Zoranom Stojadinovićem, koji je "Večernjim novostima" prenio da fudbaler traži raskid ugovora sa klubom.

"Razgovarao sam s 'Mrvom' i rekao mi je da je donio odluku, da hoće raskid ugovora jer više ne može da trpi pritisak. Nije negirao krivicu, ali smatra da se u medijima vodi hajka protiv njega. Jovanović ne želi da se više narušava ugled Zvezde i njegove porodice i hoće ovo konačno da riješi", rekao je Stojadinović i dodao da će klub pokrenuti disciplinski postupak protiv Milana Jovanovića.

Imajući u vidu da je trener crveno-bijelih Rikardo Sa Pinto najavio da će razgovarati sa Jovanovićem i da mu je klub jednom već izašao u susret, ovakva odluka 29-godišnjeg igrača ne bi trebalo da čudi, ali čudi to što je ljut na medije.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC