• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIMERA: Što bi Ronaldo odmarao?

Iako su mnogi očekivali da Žoze Murinjo sačuva najboljeg igrača u Bilbau, "CR7" je igrao, asistirao i postigao dva gola. Real pobijedio Atletik 3:0.

 PRIMERA: Što bi Ronaldo odmarao? Izvor: MONDO

Dolazak Real Madrida u Bilbao, na "San Mames", uvijek je ispraćen jakim emocijama domaće publike. Naravno, negativnim, iz mnogih razloga.

Stoga je jasno da navijači Atletik Bilbaoa nisu sa oduševljenjem gledali Kristijana Ronalda dok je u dresu izlazio na teren uoči početka.

Uprkos tome što su mnogi predviđali da ga će Žoze Murinjo odmarati i čuvati od povreda pred prvi polufinalni duel Lige šampiona protiv Borusije Dortmund (24. aprila), "CR7" istrčao je na igralište i na njemu proveo 80 minuta.

U prethodna tri dolaska na stadion Atletika postigao je dva gola. U nedjelju uveče još toliko. Prvi već poslije 70 sekundi, iz slobodnjaka. Drugi u 68. minutu, iz neposredne blizine gola, na pas Ćabija Alonsa.

Potom je, u 76. minutu, asistirao Gonzalu Iguainu i otišao na klupu, na zaslužen odmor.

Iako je sasvim jasno da će ove sezone Barselona unijeti šampionski trofej u prostorije Nou Kampa, Real ne želi da kalkuliše u borbi sa gradskim rivalom za drugo mjesto. Trenutno ima tri boda više.

"Kraljevski" klub će do meča sa Borusijom odigrati još jedan prvenstveni meč. Narednog vikenda na "Santjago Bernabeu" dolazi Betis.

Sa druge strane, živopisni i temperamentni trener Atletika Marselo Bijelsa ima razlog za brigu.

Njegov tim zauzima 14. mjesto na tabeli Primere i nikad nije bio lošije plasiran od kad je argentinski stručnjak preuzeo prvi tim (od 2011. godine). Poraz od Madriđana drugi mu je u nizu, pošto je u ponedjeljak izgubio od Sevilje.

(MONDO, foto: Beta/AP/Alvaro Barrientos)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC