• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FSS: Jednoglasna podrška Mihajloviću!

Odbor za hitna pitanja FSS na sastanku u ponedjeljak podržao selektora Mihajlovića, ali su očekivanja u kvalifikacijama bila veća.

  FSS: Jednoglasna podrška Mihajloviću!  Izvor: MONDO

Na sjednici Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije, koja je u ponedjeljak održana u "kući fudbala" u Staroj Pazovi, jednoglasno je data podrška selektoru Siniši Mihajloviću do završetka tekućeg ciklusa u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2014. u Brazilu.

Naglašeno je da postoji zadovoljstvo ispunjavanjem dijela predstavljenog selektorskog programa članovima Skupštine FSS, u domenu podmlađivanja tima i stvaranja nove selekcije igrača. Uz to, očekuje se detaljna stručna analiza od strane članova Stručnog odbora, kako poslije svake odigrane utakmice "A" reprezentacije, tako i na završetku ciklusa.

Međutim, zaključeno je i da su očekivanja na takmičarskom planu tokom ovog projekta "A" reprezentacije bila veća, iako sam plasman u Brazil nikada nije bio postavljen kao imperativ.

Takođe, Odbor je donio odluku da se napravi analiza razloga prisustva brojnih menadžera za igrače, a prije svega na utakmicama mlađih kategorija, kao i da se napravi lista njihovog zastupništva kod igrača članova nacionalnih timova.

Od članova Stručnog odbora zatraženo je da Izvršnom odboru predlaže po trojicu kandidata za popunjavanje mjesta selektora mlađih kategorija.

U domenu pružanja pomoći odlučeno je da se nekadašnjem igraču Srđanu Šakotiću, koji je doživio tešku povredu u saobraćajnoj nesreći, pruži jednokratna pomoć u iznosu od 100.000 dinara. Na zahtjev dnevnog lista "Politika", FSS se priključuje akciji povratka spomenika Milutincu, nekadašnjem reprezentativcu, iznosom od 70.000 dinara.

Na sjednici je odlučeno da FSS uplati 500.000 dinara na ime pomoći dvogodišnjoj Ljubici Adamić. Maloj Ljubici je pomoć potrebna u cilju prikupljanja sredstava za neophodnu operaciju presađivanja srca.

Članovi Odbora za hitna pitanja FSS apeluju na igrače Srbije da, u skladu sa svojim mogućnostima, takođe uzmu učešća u ovoj akciji. Ujedno, izražena je zahvalnost svim fudbalerima koji su do sada doniranjem sredstava pomogli u nizu sličnih akcija.

(MONDO, FSS - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC