• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Mihajlović u omladincima

UO Zvezde odlučio da Mihajlovića vrati u omladince, a da se disciplinski postupak protiv Jovanovića okonča i to najvjerovatnije raskidom ugovora.

  ZVEZDA: Mihajlović u omladincima  Izvor: MONDO

Upravni odbor FK Crvena zvezda u ponedjeljak je na sastanku donio odluku da se prema igraču Stefanu Mihajloviću sprovede disciplinski postupak.

Kao što je u intervjuu za MONDO Rikardo Sa Pintu najavio, Mihajlović će biti vraćen u omladince i odakle će ponovo krenuti da gradi mesto u prvom timu, gdje je dobio šansu u januaru, koju je prokockao već u aprilu. Mihajlović neće biti stavljen na transfer listu kao što su neki mediji objavili.

Mladi fudbaler je samovoljno napustio trening prošle nedelje nezadovoljan statusom i odnosom čelnika Zvezde prema njemu.

Takođe, upravni odbor je donio odluku da se okonča započeti disciplinski postupak protiv Milana Jovanovića zbog teškog prekršaja koji je načinio još na zimski priprema, kada je uhvaćen u alkoholisanom stanju.

Posljednjim incidentom, kada je u noći između petka i subote oštetio automobil košarkaša Zvezde Vuka Radivojevića, a potom došao u verbalni, a zatim i fizički sukob sa pripadnikom policije, Jovanović raktično je potpisao raskid ugovora sa crveno-bijelima, koji će najvjerovatnije u narednom periodu biti formulisan.

Upravni odbor nije donio konačnu odluku, već je to ostavio disciplinskoj komisiji. Za sada sve ide u pravcu raskida ugovora, iako je klubu potreban novac od njegovog transfera. Međutim, Zvezda ne može i neće da pređe preko ovog prekršaja i spremna je da se odrekne novca koji bi dobili za njega.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC