• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Slobodi zaprepašćeni, ali...

To neće poremetiti njihov odnos sa Vojvodinom, navodi se u saopštenju užičkog superligaša, u kojem je potvrđeno da se dogodio incident na "Karađorđu".

 U Slobodi zaprepašćeni, ali... Izvor: MONDO

Duel Vojvodine i Slobode (2:2) donio je odličan fudbal, ali neki nisu mogli da podnesu napetu utakmicu.

Prilikom izlaska sa terena strateg gostujućeg tima Ljubiša Stamenković navodno je udaren "otvorenom šakom u lice".

Da se "nešto" dogodio potvrdili su prvo delegat utakmice Nenad Nikolić, zatim komesar za takmičenje Jelen Superlige Branislav Delić, a onda i generalni sekretar Slobode Point Predrag Vitić.

Upravni odbor Užičana oglasio se u utorak saopštenjem u kojem se navodi da su " negativne pojave koje su se dogodile" izazvale "nevjericu i zaprepašćenje", ali nije precizirano šta se dogodilo, niti ko su bili akteri.

"U organizaciji svojih utakmica, kada smo domaćini, sa posebnom pažnjom i opreznošću bira se redarski kadar i služba koja će obezbjeđivati restriktivni prostor i funkcionisati u okviru istog. Iz tog razloga neprijatno smo iznenađeni, što je FK Vojvodina,koji je po nama klub za primjer u organizacionom smislu, a i po svemu drugom se nalazi u samom vrhu srpskog fudbala, dozvolila sebi da u restriktivnom prostoru budu lica kojima tu nije mjesto", piše u saopštenju UO Slobode Point.

Navodi se da su upravo te osobe bile vinovnici incidenta i nemilih scena kojima su bili izloženi članovi užičkog superligaša, ali da to neće poremetiti odnose dva kluba.

"Zaključujemo da je na državnim organima i nadležnim organima Zajednice Superlige da vinovnike negativnih pojava identifikuje i adekvatno sankcioniše", istaknuto je na kraju saopštenja.

UO Slobode Point je, takođe, objavio da će se utakmica sa Jagodinom igrati u nedjelju u 16.00, a ne u subotu, na Gradskom stadionu u Užicu. Do pomjeranja je došlo na molbu gostiju, koji u srijedu u Ivanjici igraju revanš polufinala Kupa Srbije protiv Javora.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC