• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tumbaković: Ne razumijem Stojadinovića

Sportski direktor Partizana smatra da njegov klub, pružanjem podrške Zvezdi u kriznim trenucima, nije zaslužio nekorektne izjave.

 Tumbaković: Ne razumijem Stojadinovića Izvor: MONDO

Spekulaciju da je Partizan obećao fudbalerima Spartaka premiju od 40.000 evra, ukoliko ne izgube od Crvene zvezde, prvo su u subotu prenijeli pojedini mediji, a zatim je to izjavio i sportski direktor crveno-bijelih Zoran Stojadinović.

Trener Partizana Vladimir Vermezović reagovao je izjavom da "mi nemamo para za bacanje", a sportski direktor Ljubiša Tumbaković dosta opširnije.

On je izjavio da Stojadinovića "odavno poznaje" i "puno cijeni", ali da tim prije ne razumije zbog čega je rekao tako nešto.

"Izjavio je nešto što zaista nije korektno, ne znam da li zbog euforije, pada koncentracije, ili možda da bi prikrio neke njihove slabosti", rekao je Tumbaković "Sportskom žurnalu".

"Partizan je sve vrijeme njihove turbulentne situacije bio ne samo korektan u javnim istupima, nego je i otvoreno davao podršku Crvenoj zvezdi. Tako ćemo se ponašati i ubuduće, jer je samo to način da izgradimo dobre sportske odnose i zdrav rivalitet. Zoran Stojadinović je direktor velikog kluba i nas dvojica bi trebalo da damo primjer ostalima u Zvezdi i Partizanu".

Prednost crno-bijelih se sedam kola prije kraja prvenstva istopila na svega četiri boda, pošto je nedavno iznosila "plus 11".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC