• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Trening bez Lazovića, Daude, Mikića

...ali i Jovanovića i Mihajlovića, koji su bili u "posjeti" rukovodstvu kluba, koje im je uručilo odluke o pokretanju disciplinskih postupaka.

 ZVEZDA: Trening bez Lazovića, Daude, Mikića Izvor: MONDO

Fudbaleri Crvene zvezde, poslije pobjede nad Spartakom i dva dana odmora koliko su dobili od trenera Rikarda Sa Pintua, odradili su u utorak nešto prije podneva najduži trening od kada je Portugalac došao u klub.

Duže od sat vremena na glavnom terenu "Marakane" radila je značajno okrnjena grupa fudbalera, što zbog problema koje su napravili pojedinci, što zbog povreda koje su zaradila trojica igrača u meču sa Subotičanima.

Abiola Dauda i Nikola Mikić, obojica sa bolom u predjelu prepona, lagano su odradili zagrijavanje i istezanje, pa su trening završili znatno prije ostalih i hramljući otišli kućama. Poslije ljekarskih pregleda preporučeno im je mirovanje i lagani "ulazak" u pun trenažni proces, što dovodi u pitanje njihov nastup u meču sa BSK Borčom u nedjelju.

Obojica su bili standardni u sve četiri utakmice od kada je stigao Sa Pintu.

Standardan, ali izgleda najozbiljnije povrijeđen je Darko Lazović, kojeg od drugog poluvremena utakmice sa Spartakom boli koljeno. Otok koji se pojavio onemogućava da bude urađen adekvatan snimak, tako da bi Zvezdin dribler tek danas popodne ili možda u srijedu mogao da sazna i prirodu i stepen povrede.

Sa Pintu će u toku nedjelje pokušati da pronađe prave zamjene u slučaju da defanzivac, vezista i napadač ne budu u situaciji da zaigraju.

Oni koji neće nikako moći da se nametnu u ovoj situaciji, pored ranije otpisanog Miloša Dimitrijevića, koji i dalje trenira sa ekipom i čeka papire kako bi postao slobodan igrač, su Milan Jovanović i Stefan Mihajlović.

Dok je ekipa trenirala, njih dvojica boravila su u kancelarijama kluba i razgovarala sa predsjednikom Draganom Džajićem i sportskim direktorom Zoranom Stojadinovićem. Uručena im je odluka o pokretanju disciplinskog postupka, donijeta prethodne večeri na Upravnom odboru, a posljedice neće biti iste za jednog i drugog, utoliko što ni prekršaji nisu identični.

U slučaju Jovanovića ide se u pravcu raskida ugovora, a to je inače i njegova želja, dok će Mihajlović do daljeg trenirati sa omladincima i pokušati drugi put da zasluži poziv u prvi tim, nakon što je šansu proćerdao za manje od četiri mjeseca.

Inače, atmosfera na treningu bila je izuzetno pozitivna, igrači su dugo igrali na dva gola, na skraćenom terenu, a poraženi su na kraju treninga morali da nose na "grbači" pobjednike sve do svlačionice.

Jedan od onih koji nije izdržao teret poraza bio je Natanijel Asamoa, koji se srušio na zemlju noseći trenera Sa Pintua na leđima.

Posmatrajući igru na dva gola, najviše motiva imali su upravo napadači u trenutku kada se potencijalno otvorilo to jedno mjesto u špicu koje postavka igre nudi. Lijepim golovima pokušali su da se nametnu i Ognjen Mudrinski i Ognjen Ožegović i Natanijel Asamoa.

(N. J. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC