• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mijatović: Partizan je uvijek moja kuća

Veliki as svjetskog fudbala ne isključuje mogućnost da se jednog dana vrati u Partizan. "Partizanovac sam i raspoložen za svaki vid saradnje".

 Mijatović: Partizan je uvijek moja kuća Izvor: MONDO

Predraga Mijatovića bi mnogi navijači Partizana ponovo voljeli da vide u Humskoj, na nekoj od važnijih klupskih funkcija.

Na raznoraznim forumima "Mijata" navijači Partizana "vide" kao idealnog sportskog direktora ili čak predsjednika kluba. Mijatović ne krije da je uvijek raspoložen da pomogne Partizanu, ali da, za sada, nikakve jasne ideje ne postoji u tom smislu.

"Ne volim da pričam o situaciji u klubu kad nisam u njemu. Kad sam bio direktor Real Marida užasno me je iritiralo da se priča o drugim ljudima u klubu. Partizanovac sam i raspoložen za svaki vid saradnje. Sada nije momenat da se priča o konkretnom poslu u Partizanu. Trenutno ne postoji nikakva ideja, niti inicijativa po tom pitanju", rekao je Mijatović "Sportskom žurnalu".

Mijatović kaže da prati dešavanja u Partizanu i vjeruje da će crno-bijeli ponovo do titule.

"Partizan je moj klub. Prvo sam partizanovac, tek onda realovac. I ove godine će crno-bijeli biti prvaci. Bez obzira na to što se bodovna prednost smanjila, objektivno je i dalje velika. Tu ne bi trebalo da bude problema".

Mijatović više nema nikakvu funckiju u Realu. Kaže da sada putuje po Evropi i gleda utakmice. Prati sva dešavanja, uključujući kvalifikacije reprezentacija za Svjetsko prvenstvo. Srbija je "trokirala", Crna Gora gazi ka Brazilu.

On je podržao viziju Siniše Mihajlovića da podmladi selekciju Srbije, ali...

"Tim mora da se podmlađuje, ali ne treba zapostaviti ni krajnji rezultat. Između podmlađivanja tim i plasmana na Mundijal, prioritet je plasman na Svjetsko prvenstvo, pa makar i sa starijim igračima. Kad već to nije ostvareno, onda je podmlađivanje dobar izbor", kaže Mijatović.

Mijatović je došao u Beograd radi promocije ljetnjeg kampa Real Madrida. U "kraljevskom klubu" sada igra Hrvat Luka Modrić. Srpskih fudbalera nema...

"Bio bih prezadovoljan ako bi neko od naših igrača u skorije vrijeme obukao dres madridskog velikana. Kvalitet postoji, nadam se da neće proći mnogo vremena do tog momenta", rekao je Mijatović.

(MONDO - foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC