• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čapljić: Ne izmišljam "toplu vodu"

"Da se razumijemo, nisam ja ‘izmislio toplu vodu’, od prvog dana sam govorio da Rudar ima kvalitetne pojedince", kaže Vlado Čapljić.

 Čapljić: Ne izmišljam "toplu vodu" Izvor: MONDO

Dolazak Vlade Čapljića na kormilo Rudara značio je, ujedno, i prekid crne serije od čak četiri uzastopna poraza koji su crno-zelene, iz sigurnosti sredine tabele i potajnih razmišljanja o izlasku u Evropu, doveli do toga da počnu da strijepe za opstanak u društvu najboljih.

Ipak, uslijedila su dva trijumfa, protiv Širokog Brijega (2:1) i Travnika (1:0), te remi sa Borcem (1:1) pa su Prijedorčani ponovo daleko od svih briga.

Ipak, strateg Prijedorčana ne dozvoljava opuštanje dok god postoji i najmanja teoretska opasnost da se njegov tim vrati u opasnu zonu.

"Krenuli smo prema sredini tabele i nastojaćemo da do kraja sakupimo što više bodova. Bolje je, na kraju, biti sedmi nego deseti, tako da ne smije biti nikakvog opuštanja do kraja prvenstva. Istina, nakon posljednjih dobrih rezultata, imamo i mnogo manji pritisak, tako da nam je lakše raditi, a samim tim i igrati utakmice", rekao je Čapljić za "Press RS".

Nekadašnji prvotimac Željezničara, Partizana i Dinama, te bivši reprezentativac Jugoslavije, prošle godine je sa mnogo uspjeha trenirao Slaviju iz Istočnog Sarajeva, a na klupi Rudar Prijedora je zamijenio Velimira Stojnića. Debi sa novim timom imao je u Trebinju, ali ga poraz od Leotara (1:2) nije pokolebao.

"Startni neuspjeh nije ništa poremetio u mom razmišljanju, nastavili smo sa žestokim radom i sada ta igra već počinje da liči na ono što ja želim. Da se razumijemo, nisam ja ‘izmislio toplu vodu’, od prvog dana sam govorio da Rudar ima kvalitetne pojedince i da Stojnić sigurno nije sklapao tim od fudbalera koji ne znaju da igraju. To se pokazalo u mečevima protiv Širokog Brijega te na gostovanju u Travniku, ali i susretu sa Borcem. Tri posljednja rezultata potvrđuju da smo na pravom putu. Naravno, sada je već i atmosfera u i oko tima mnogo pozitivnija i vjerujem da će ona ostati takva sve do kraja prvenstva", dodao je Čapljić.

Iako je sa čelnicima Rudara dogovorio angažman do kraja sezone, sam Čapljić ističe kako ne bi imao ništa protiv da svoj boravak u Prijedoru produži.

"Zašto da ne? Ovdje mi je lijepo, Prijedor je lijep grad, ljudi vole fudbal i ovaj klub i, ako na kraju prvenstva nađem zajednički jezik sa upravom, ako nam se interesi poklope, ne bih imao ništa protiv da se naša saradnja produži i u narednoj sezoni", podvukao je trener Prijedorčana.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC