• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Dauda na terapiji, Maksimović u timu?

Trening crveno-bijelih u četvrtak ujutru nagovijestio mogući izostanak Nigerijca iz duela sa BSK Borčom. Sve izvjesniji povratak Maksimovića.

 ZVEZDA: Dauda na terapiji, Maksimović u timu? Izvor: MONDO

Tri dana pred nastavak prvenstvene trke sa Partizanom i iskušenja u Borči, trener fudbalera Crvene zvezde Rikardo Sa Pintu ponovo nije mogao da računa na najjači sastav.

Ako se za Darka Lazovića još tokom utakmice sa Spartak Zlatibor vodom moglo očekivati da neće biti spreman do nedjelje popodne, sve je izvjesnije da utakmicu 24. kola Jelen Superlige neće početi ni Abiola Dauda.

On je u četvrtak prije podneva na glavnom terenu "Marakane" odradio zagrijavanje i istezanje, poslije čega je otišao na terapiju sa zvaničnim ljekarom kluba. Ranije od ostalih završio je i Filip Kasalica, koji je za MONDO rekao da razlog za to nije "strašan".

"Dobro sam, osim što nisam trenirao 18 dana i onda sam odigrao 90 minuta, pa me je stigao umor. Biću OK do početka utakmice", rekao je Kasalica.

To povećava mogućnosti Sa Pintua u ofanzivnom dijelu postave, gdje se i u srijedu na treningu vodila borba za iznenada upražnjeno mjesto, pa tako napadači Crvene zvezde imaju još dvije prilike do meča da pokažu treneru da su upravo oni pravo rješenje za mjesto u špicu (Ognjen Mudrinski, Ognjen Ožegović, Natanijel Asamoa).

U trenutku kada je Nikola Mikić takođe pod povredom prepone stvorila se potencijalna šansa i u centru odbrane, a spletom okolnosti (raskid ugovora Milana Jovanovića, povreda Aleksandra Pantića) u prvi plan mogao bi da iskoči Nikola Maksimović, koji je protiv Spartak Zlatibor vode pred kraj utakmice odigrao prve minute od završetka jesenjeg dijela prvenstva.

Nekada standardni štoper i reprezentativac, a sada igrač iz drugog plana, tokom treninga proveo je veliki dio vremena u liniji sa Markom Vešovićem, Urošem Spajićem i Nikolom Petkovićem. Ne bi trebalo da bude iznenađenje ako to bude i posljednja linija tima Crvene zvezde u Borči.

(N. J. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC