• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sudijska komisija: Ne guramo Zvezdu!

"Crveno-bijeli nemaju vjetar u leđa od strane sudija. Nama su svi klubovi isti", kaže Đorđe Žutić, član Sudijske komisije FSS.

 Sudijska komisija: Ne guramo Zvezdu!  Izvor: MONDO

U samo nekoliko dana mnogo polemike na račun arbitraže od strane više klubova, a zbog propusta i navodne štete na njihov račun žale se Smederevo, Spartak Zlatibor voda, Javor...

U oči upada činjenica da su u kratkom roku dva kluba oštećena zbog nedosuđenih jedanaesteraca, a oba su za rivala imala Crvenu zvezdu.

"Mislite na Smederevo i Spartak Zlatibor voda. U pravu ste što se tiče Smedereva, ali to je komisija sankcionisala. Jeste, penal je postojao i zbog tog propusta arbitar je dobio slabu ocjenu", rekao je član Sudijske komisije FSS Đorđe Žutić za "Sport".

Zbog tih spornih detalja na štetu rivala Crvene zvezde, ima onih koji tvrde da je klub iz Ljutice Bogdana postao "zaštićena vrsta" u našem fudbalu. Žutić to demantuje.

"Ne, ne... Ništa nije prikriveno. Glavni sudija je 'pao' zbog tog propusta u Smederevu i mi smo to objelodanili. Dečko je pogriješio, pa šta sada, da li treba da ga ubijemo što je pogriješio? I on je samo čovjek od krvi i mesa", zapitao se Žutić.

On je dodao da Zvezda nema "vjetar u leđa" u trci za titulom od strane arbitara.

"Slobodno možemo da kažemo da Zvezda nema vjetar u leđa od strane sudija. Jednostavno, nama su svi klubovi isti. Mi bismo voljeli da se greške ne dešavaju, ali... Pogledajte uostalom velike evropske utakmice, gdje su ulozi mnogo veći, pa vidjećete propuste koje imaju daleko veću cijenu i daleko su veće nego greške koje se događaju kod nas. I ne priča se o lošoj namjeri".

Ipak, veoma brzo žalili su se i Subotičani, opet zbog meča sa Crvenom zvezdom i nedosuđenog penala u njihovu korist.

"Spartak? Mislite na igranje rukom igrača Crvene zvezde u svom šesnaestercu? Ne bih da prejudiciram stvari, jer tek slijedi konačna analiza i odluka, ali igrač crveno-bijelih je sam odigrao loptu na kratkoj distanci i ona ga je pogodila u ruku, ali namjera nije postojala. Nemojte, ipak, dalje da insistirate, jer o svemu će tek biti detaljna analiza i odluka komisije", zaključio je Đorđe Žutić, član Sudijske komisije FSS.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC