• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac: Predstavljen Krunić, slijedi Gradina

Na današnjoj konferenciji za medije uoči utakmice sa Gradinom (subota, 19.30), predstavljen je novi sportski direktor Borca Branislav Krunić.

 Borac: Predstavljen Krunić, slijedi Gradina Izvor: MONDO

Nakon što je na jučerašnjoj sjednici Upravnog odbora izabran za nasljednika Darka Ljubojevića, Krunić je istakao da će učiniti sve kako bi pomogao igračima i stručnom štabu Borca da uspješno sezonu privedu kraju.

"Želio bih da se zahvalim ljudima koji su mi pružili povjerenje da obavljam ovako odgovornu funkciju. Nadam se da ću uspjeti da pomognem klubu da ostvari zacrtane ciljeve. Do sada sam bio u ulozi igrača, sada imam drugu funkciju, koja je sasvim nova za mene i sigurno je da će biti potreban određeni period da se priviknem. Kao što je poznato, naš primarni cilj je izlazak Borca u Evropu", rekao je Krunić.

Prema riječima šefa stručnog štaba crveno-plavih Slobodana Starčevića, ekipa Borca u dobrom raspoloženju dočekuje sutrašnji meč 23. kola Premijer lige BiH protiv „fenjeraša“ Gradine iz Srebrenika.

"Na utakmici sa zvorničkom Drinom (3:1) u okviru Kupa Republike Srpske nastupili su igrači koji imaju manju minutažu u prvenstvu. Obzirom na težak i gust raspored, odmarao sam pojedine fudbalere, koji će istrčati na teren protiv Gradine. Ovi mečevi, koji su unaprijed dobijeni, najteži su za igranje. Moramo maksimalno ozbiljno da uđemo u meč sa timom iz Srebrenika, kako bi nastavili proljećni niz i pobjedom učvrstili treće mjesto koje nas vodi u Evropu", naglasio je trener Banjalučana koji u subotu neće moći da računa na povrijeđene Draška Žarića i Asmira Avdukića.

Jedan od najboljih pojedinaca u posljednjih nekoliko mečeva, Mladen Žižović, na meču protiv Zvorničana bio je dvostruki asistent. I protiv tima iz Srebrenika nada se uspješnoj partiji i osvajanju nova tri boda.

"Očekuje nas izuzetno važan meč, na papiru protiv slabog protivnika, ali sa psihološke strane možda i najtežeg. Svi su već upisali te bodove, ali mi igrači moramo biti maksimalno skoncentrisani na Gradinu i osvajanje tri boda, pa tek onda misliti o narednom rivalu Olimpiku i utakmicama koje slijede. Igrači su toga svjesni, što smo pokazali i ranije, kada smo mu mnogo težim situacijama izlazili kao pobjednici, pa se nadam da će tako biti i sutra", kazao je Žižović.

Meč na Gradskom stadionu počinje u 19.30 časova, a glavni sudija biće Toni Bandić iz Gruda.

(Bojan Jakovljević, MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC