• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajern priznao: Hejnkes se ljutio zbog Pepa

Predsjednik Bavaraca otkrio je da su odnosi između njega i trenera bili narušeni kada je objavljeno da će Španac preuzeti tim iz Minhena.

  Bajern priznao: Hejnkes se ljutio zbog Pepa  Izvor: MONDO

Bajern je iznenadio sve, a najviše trenera Jupa Hejnkesa kada je sredinom januara saopštio da će klub naredne sezone predvoditi Pep Gvardiola.

Uprava kluba odlučila je da smijeni 67-godišnjeg stručnjaka, uprkos tome što ove sezone postiže sjajne rezultate sa Bajernom.

Bavarci su šest kola prije kraja Bundeslige obezbijedili titulu prvaka Njemačke, izborili su plasman u polufinale Lige šampiona, a igraće i u finalu nacionalnog Kupa.

Mediji su spekulisali da je Hejnkes bio ljut zbog dolaska Gvardiole, a Uli Henes, predsjednik Bajerna, potvrdio je te priče.

"Priznajem, bilo je tenzija između mene i Jupa, ali stvari su se sada vratile u normalu. Mi smo prijatelji i tako će biti i ubuduće", rekao je Henes za njemačke medije.

On je dodao da je njegov tim bio primoran da igra ovako dobro ove sezone i da ih je na to natjerala Borusija iz Dortmunda.

"Zahvalni smo Borusiji, ona nas je praktično dovela na viši nivo i zato smo sada jaki. Snaga Dortmunda nije privremena, oni će stalno biti naš najveći protivnik", rekao je predsjednik Bavaraca.

Pep Gvardiola, koji je sa uspjehom vodio Barselonu, debi na klupi Bajerna imaće 14. jula na prijateljskoj utakmici sa Hanzom iz Roštoka.

(Tanjug, foto: Guliver/Getty images/Dennis Grombkowski/Bongarts)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC