• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić: Gostovanje Partizanu inspiriše

"Ima li boljeg mjesta od stadiona u Humskoj u subotu uveče za afirmaciju momaka koje treniram?", pita se trener "građevinara" pred crno-bijele.

 Nikolić: Gostovanje Partizanu inspiriše Izvor: MONDO

Uprkos drastičnom podmlađivanju ekipe i odlasku više od 20 igrača od početka sezone, fudbaleri Rada još se bore za mjesto koje vodi u Evropu.

Zimus potpuno renoviran tim dokazao je u drugom dijelu sezone da je sposoban da ostvaruje rezultate u skladu sa svojim talentom.

U prethodnih nedjelju dana ostvario je dvije pobjede na svom terenu - protiv OFK Beograda i Spartak Zlatibor vode. Zahvaljujući svojoj "neosvojivoj tvrđavi", tim Marka Nikolića zauzima peto mjesto na tabeli Jelen Superlige Srbije i u dobrom raspoloženju putuje u Humsku.

"U dobroj smo seriji rezultata i igara. Došli smo još jednom na dva boda od mjesta koje vodi u Evropu, mimo očekivanja šire sportske javnosti. Kada mnogi nisu vjerovali u nas i u ovaj podmlađeni tim momci su prije svega dobrim radom i odnosom dobili satisfakciju i ostvarili dobar rezultat", rekao je trener Rada u petak, na konferenciji za novinare.

Njegov tim u subotu uveče gostuje Partizanu u Humskoj. Prvi meč dva tima ove sezone završen je na Banjici, pobjedom šampiona 1:0.

Mladi stručnjak očekuje tešku utakmicu.

"Biće veoma teška utakmica. Pokušali smo da se osvježimo ova dva dana i mislim da smo u tome uspjeli, i mentalno i fizički. Utakmica predstavlja inspiraciju za sve nas. Uostalom, ima li boljeg mjesta od subote uveče i stadiona Partizana za potpunu afirmaciju ovih momaka?", dodao je Nikolić.

Od svojih igrača da pruže najviše što mogu, puni entuzijazma, energije i ambicije.

"Utakmica će privući veliku pažnju, nadam se i veliki broj gledalaca. Ima veliku rezultatsku važnost za oba tima... Budite uvjereni da ćemo učiniti sve da zaslužimo sreću koja je potrebna i da napravimo dobar rezultat na stadionu Partizana", istakao je on.
Prema njegovim riječima, između dvije ekipe nema tajni. Partizan vidi kao "vjerovatno najjači sastav u prvenstvu", a kao adute svog tima ističe mladost i polet.

"Građevinari" ponovo u subotu neće igrati u najjačem sastavu.

"Nemamo mogućnost da računamo na tri-četiri važna igrača u rotaciji (Gnjatića, Pavlovića, Dimića, Antića), ali na to se ni do sada nismo žalili", podvukao je Nikolić.

Duel Partizana i Rada biće odigran u subotu, a počeće u 19.00 časova.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC