• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL: Donji Srem pogurao Radnički 1923 ka dnu

Pećinčani ostvarili drugu pobjedu na novosadskom stadionu, nad Kragujevčanima - 2:0. Remi Hajduka i Voše u Kuli, 0:0.

  JSL: Donji Srem pogurao Radnički 1923 ka dnu Izvor: MONDO

Radničkom 1923 predstoji velika i teška borba za ostanak u Jelen Superligi.

Ekipa Dejana Đurđevića poražena je u Novom Sadu od Donjeg Srema (0:2), koji je ostvario i treću uzastopnu pobjedu kao domaćin. Zanimljivo, tim Bogića Bogićevića prethodno je na stadionu Vojvodine, svom privremenom domu, pobijedio samo Partizan.

Strelci za Sremce bili su iskusni Goran Janković i Ognjen Damnjanović. Oba gola "pala" su u drugom poluvremenu.

Slavio je i OFK Beograd. Još jednom na Omladinskom stadionu nije postigao više od jednog gola, ali je i jedan, Ivice Jovanovića, bio dovoljan za osvajanje važna tri boda protiv Novog Pazara - 1:0.

Najbolji napadač "romantičara" čudnom odlukom Zorana Milinkovića nije igrao u 20, 21. i 22. kolu, ali je protiv Vojvodine, u revanšu polufinala Kupa, potvrdio svoj kvalitet i postigao jedini gol.

Isto je učinio i u subotu, kada je u 76. minutu iskoristio centaršut Marka Pavlovskog. Najprije je pogodio okvir gola, pa pritrčao i "overio" pogodak. To je bio i konačan rezultat, koji je mogao biti drugačiji da je Mladen Popović u prvom poluvremenu bio prisebniji.

Stadion na Karaburmi još jednom je zvrjao prazan. Za razliku od duela sa Vošom u srijedu, kada se na njemu okupilo više od 5.000 gledalaca, duel OFK Beograda i Novog Pazara pratilo je nekoliko desetina gledalaca. Ne više od 100.

Vojvođanski derbi Hajduka i Vojvodine završen je bez pobjednika. Najviše zahvaljujući Nemanji Supiću Novosađani nisu izgubili od rivala iz Kule ni sedmu godinu zaredom.

Golman "lala" imao je svoj dan, a pomogli su mu i defanzivci, koji su u finišu izbili loptu sa gol linije poslije šuta Lazara Veselinovića.

Trener Vojvodine Nebojša Vignjević odlučio je da poslije plasmana u finale Kupa odmori nekoliko igrača i izvede ekipu u kombinovanom sastanu na superligaški meč.

Najviše je "tumbao" vezni red, u kom su se od početka našli Vuk Mitošević, Marko Poletanović i Nebojša Kosović.

U sastavu "lala" nije bilo Abubakara Oumarua, kao ni Nemanje Radoje, Stojana Vranješa i Aleksandra Kataija. U najisturenijoj liniji novosadskog tima počeli su Goran Smiljanić i Miloš Deletić, uz standardnog Envera Alivodića.

Na početku meča u Kuli pogledi navijača bili su upućeni ka kapitenu gostiju Miroslavu Vulićeviću. Najprije je u 8. minutu grubo faulirao najboljeg igrača domaćih Lazara Veselinovića i dobio žuti karton, a u 15. je "zaradio" i crveni, zbog igre rukom.

Iskusni bek procijenio je da ne može da regularno presječe pas ka Nenadu Adamoviću, pa je to učinio rukom. Arbitar Novica Anđelovski pokazao mu je odmah put u svlačionicu.

Meč je potom dobio sporiji tempo, pa je kao najizglednija prilika u prvom poluvremenu ostao upamćen neuspešan šut Miloša Deletića ka golu domaćih u uvodnim minutima.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC