• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ništa-ništa" na Policama, svi zadovoljni

Leotar i Velež odigrali meč bez pogodaka u okviru 23. kola Premijer lige BiH. Treneri oba tima zadovoljni bodom.

 "Ništa-ništa" na Policama, svi zadovoljni Izvor: MONDO

Iako je trebinjski premijerligaš imao terensku inicijativu, nije uspio da kruniše nadmoć i stigne do pobjedonosnog gola. Najbolje šanse za domaće propustio je Nikola Grubješić, kada u tri navrata iz povoljne pozicije nije uspio da savlada golmana Mostaraca Senedina Oštrakovića. Ipak, Leotar je nastavio uspješnu seriju - na posljednjih šest mečeva nije poražen (tri pobjede i isto toliko remija).

"Povreda zadnje lože koju Grubješić vuče posljednjih dvadesetak dana ostavila je traga. Nekoliko dana nije mogao normalno da trenira i to se osjetilo na meču protiv Veleža. Ipak, nisam nezadovoljan bodom. Iako smo nastupili bez petorice standardnih igrača, držali smo ritam, nismo dozvoljavali protivniku da ugrozi naš gol i drago mi je da smo nastavili niz bez poraza. Naravno da bismo bili zadovoljniji da smo upisali tri boda, ali sve što se piše u tabelu za nas je jako vrijedno", istakao je nakon meča trener Leotara Vladimir Gaćinović, koji se zahvalio navijačima, popularnim "tigrovima" na nesebičnoj podršci tokom svih 90 minuta.

Trebinjce sada očekuju dva uzastopna gostovanja, prvo u Gabeli protiv GOŠK-a, a zatim i u Širokom Brijegu.

"I kod kuće i na strani mi igramo isto, nema tu neke razlike. Sa gostovanja smo donijeli mnogo bodova. Van svog stadiona poraženi smo samo na tri utakmice, dok smo na Policama četiri izgubili četiri puta, tako da nam je svejedno da li igramo kući ili na strani. Mi smo ti koji se najviše pitamo, odnosno krajnji rezultat zavisi od nas samih", dodao je Gaćinović.

Ni trener Veleža Ibro Rahimić nije krio zadovoljstvo osvojenim bodom na teškom gostovanju u Trebinju.

"Svakako da je Leotar imao bolje šanse, ali i mi smo u par navrata bili u dobroj poziciji. Zadovoljan sam. Mi smo došli da nastavimo pozitivnu seriju, odnosno da ne izgubimo i uspjeli smo. Čestitao bih momcima na dobroj partiji i nadam se da ćemo u u narednom meču protiv Širokog Brijega u srijedu ostvariti dobar rezultat čime bi se i definitivno riješili svih briga kada je opstanak u pitanju", rekao je Rahimić.

Leotar je nakon remija sa Veležom zadržao osmo mjesto sa 34 boda, a tri stepenice niže su Mostarci, koji su na 23 meča sakupili 27 bodova.

(MONDO, foto: RS-Sport)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC