• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kavani prešao u Pari Sen Žermen!

U špicu Zlatan Ibrahimović i Edinson Kavani, iza njih Ezekijel Laveci, Havijer Pastore i Lukas Mura, u odbrani Tijago Silva i Mamadu Sako...

  Kavani prešao u Pari Sen Žermen!  Izvor: MONDO

U danu kada su kladionice širom Evrope povukle iz ponude igru "Kavani prelazi u Pari Sen Žermen", francuska radio stanica "RMC" objavila je da je Pari Sen Žermen postigao dogovor sa Napolijem oko transfera Edinsona Kavanija.

A, cijena "El Matadora"? Nije još potvrđeno, ali znajući da Kavani sa Napolitancima ima minimalnu izlaznu klauzulu od 63 miliona evra, a da je predsjednik kluba Aurelio De Laurentis prošlog ljeta odbio 50 miliona od Zenita iz Sankt Peterburga... Sigurno nije plaćen malo.

PSŽ je tako formirao fantastičan napadački tandem Zlatan Ibrahimović/Edinson Kavani, ali pod uslovom da zadrži Ibru, o čijem se odlasku, tj. povratku u Juventus glasno govori u Parizu.

Parižani su tako "pobijedili" Mančester Siti, Čelsi, Real Madrid i naročito Bajern Minhen, u trci za Urugvajcem, na kojem je navodno insistirao novi trener Barselone Pep Gvardiola, koji je takođe u utorak dobio od budućeg kluba na poklon Marija Gecea.

Kavani ima 26 godina i za Napoli igra od 2010. godine, od dolaska iz Palerma (2006-2010, 37 golova na 117 utakmca). U Napulju je odigrao 134 utakmice za sada, 100 u Seriji A, postigao 98 golova, od čega 72 u ligi.

Za reprezentaciju Urugvaja odigrao je 52 utakmice i postigao 16 golova.

Napoli ga je Palermu platio 17 miliona evra, a svi su izgledi da ga je prodao za oko 60.

Takođe, ostaje da se vidi ko će trenirati ovaj "drim tim" iz Pariza, da li će to biti sadašnji trener Karlo Anćeloti ili neko drugi, poput Žozea Murinja. Pari Sen Žermen, finansiran od strane bogatih Arapa, ovog proljeća dovođen je u vezu i sa Vejnom Runijem i sa Kristijanom Ronaldom, ali su ti transferi demantovani.

(N. J. - MONDO, foto: Beta/AP/Salvatore Laporta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC