• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Velbek slavio pjevajući Fabregasu i Vidiću

Pogledajte proslavu titule u svlačionici Junajteda, kao i iz jednog bara gdje je Velbek imao svoj volakni nastup.

 Velbek slavio pjevajući Fabregasu i Vidiću Izvor: MONDO

Mančester Junajted prvi je engleski klub koji je stigao do 20 titula prvaka zemlje, iako je krajem 80-ih bilo izvjesno da će to biti Liverpul.

Ali od 1990. godine, do danas, Liverpul nije osvojio nijednu titulu, ostao je na 18, a Junajted se sa svega sedam postavio na prvo mjesto vječne liste i sada može da razmišlja kako da stigne najvećeg rivala i po broju titula prvaka Evrope gdje je 5:3 za tim sa "Enfilda".

Dvadesetu, jubilarnu titulu, umjeli su da proslave na "Old Trafordu", odmah u svlačionici poslije pobjede nad Aston Vilom od 3:0, a potom i u noćnim klubovima širom grada.

Na stadionu, naravno, dominirao je šampanjac, koji je "okupao" cijelu svlačionicu, dok su fudbaleri potom u gradu vjerovatno pili svoje kultno piće - pivo!

Da se popilo može se naslutiti i iz drugog snimka, na kojem mladi napadač Dani Velbek slavi trijumf u jednog od pabova u centru Mančestera sa mikrofonom u ruci. Velbek je počeo od pjesme navijača posvećene Japancu Šinđiju Kagavi, potom je otpjevao uvredljive stihove posveće bivšem fudbaleru rivalskog Arsenala, sada asu Barselone, Sesku Fabregasu, a mini koncert završio je čuvenom pjesmom posvećenom svom kapitenu, Srbinu Nemanji Vidiću.

"He comes from Serbia, he'll fu*king murdin ya, Nemanyah, ooooh, Nemanyah oooooh".

A, u međuvremenu, na internetu su se pojavile brojne slike koje upućuju na to kako će izgledati dres Junajteda za sezonu 2013/14. Takođe. Spekuliše se da bi slavni klub mogao ponovo da doradi svoj grb, koji je često mijenjao izgled u sto i kusur godina dugoj istoriji.

Iako mnogi sadašnju verziju grba vezuju za osnivanje kluba, to je daleko od istine, jer je ovakav grb ustanovljen 1998. godine, kada je iz slične i manje žute varijante izbačeno "Football Club" i ostavljeno samo "Manchester United".



U nadi da će njegovo rješenje biti prihvaćeno, jedan navijač postavio je na blog svoje viđenje novog grba Junajteda i mora se priznati da to ne izgleda uopšte loše, naprotiv.

Pogledajte slavlje fudbalera Junajteda.

VIDEO1VIDEO2

(MONDO, foto: Twitter)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC