• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džerard o Toresu: Plakao sam kad je otišao

"On je tog dana otišao do svake osobe u klubu, svakog pojedinca kojeg je mogao da zatekne u Liverpulu", sjetio se Džerard Toresovog odlaska u Čelsi.

 Džerard o Toresu: Plakao sam kad je otišao Izvor: MONDO

Prošlog vikenda Fernando Tores je u dresu Čelsija peti put igrao protiv "svog" Liverpula i to za medije više nije posebna vijest, ali je svaki susret između njega i njih i dalje posebna stvar.

Na kraju, Luis Suarez ujeo je Branislava Ivanovića, pa je malo ko pričao o tome što je bilo 2:2, itd. Međutim, Toresov novi dolazak na "Enfild" nije prošao neprimjećeno kod navijača "redsa" i pojedinih igrača, koji su igrali sa "El Ninjom" od ljeta 2007. do januara 2011. godine, kada je za 50 miliona funti prešao u Čelsi i ostavio Liverpul "skamenjen".

Od tog dana Tores, to je činjenica, ne igra na istom nivou, a fudbalska javnost kao da se na to navikla, pa je mnogima koji žele da ga se sjećaju po lijepom i dalje u glavi onaj Tores u crvenom dresu, ne u plavom.

O tom periodu često razmišlja i kapiten, legenda Liverpula, Stiven Džerard.

"Kada je otišao, nije samo otišao", prisjetio se Džerard dana kada je Tores objavio da prelazi na "Stamford Bridž" poslije 142 utakmice i 81 gola za Liverpul (od tada je na 124 meča postigao 32 gola za Čelsi).

"On je tog dana otišao do svake osobe u klubu, svakog pojedinca kojeg je mogao da zatekne u Liverpulu. Išao je kod fizioterapeuta, kod medicinskog osoblja, kod ljudi koji nam peru opremu, kod ekonoma, itd. I zahvalio im se na svemu... Svakom pojedinačno", dodao je Džerard i potom priznao:

"Nije me sramota da kažem da sam plakao tog dana, ne samo ja, 'pola' ekipe je plakalo. On je divna osoba. Pomaže humanitarno ugroženima, pomaže porodicama, običnim ljudima. Veoma je dirljivo sve što radi. Šteta što ga mnogi optužuju, a niko ne vidi tu stranu njegove ličnosti".

Džerard je napomenuo da će, što se njega tiče, Tores zauvijek ostati poseban.

"On je poseban i on je Liverpul, on će uvijek biti sa nama bez obzira gdje je, čak i sada kada nosi druge boje".

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images/ Alex Livesey)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC