• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li će Klop rizikovati sa Geceom? (VIDEO)

Ogromno nezadovoljstvo kod navijača Borusije zbog objave da će Mario Gece preći u Bajern moglo bi da ga košta mjesta u startnoj postavi.

 Da li će Klop rizikovati sa Geceom? (VIDEO) Izvor: MONDO

Kvalitet nije sporan, motiv da se sa uspjehom oprosti od Borusije, takođe, ali da li je Jirgen Klop spreman da rizikuje i do kraja sezone računa na Marija Gecea?

Vijest o transferu 20-godišnjeg reprezentativca Njemačke iz Borusije Dortmund u Bajern Minhen u utorak je razbjesnila navijače "milionera". Raspoloženje u gradu naglo se pogoršalo samo dan uoči prve utakmice polufinala Lige šampiona sa Real Madridom.

Situacija, možda, i ne bi bila toliko kompleksna da se utakmica igra u Madridu, ali pošto je u Dortmundu, veliko je pitanje kakva će atmosfera biti na Signal Iduna parku.

Tačnije, koliko će biti napeta i kako će se to odraziti na ostale igrače Borusije.

Nezadovoljni navijači već su krenuli sa paljenjem dresova doskorašnjeg ljubimca, ali i sa prijetećim porukama na društvenim mrežama, pa je Gece u utorak na trening došao u pratnji obezbjeđenja. Po izvještajima njemačkih medija, iako je na terenu bio nasmijan, pred odlazak sa stadiona djelovao je zabrinut.

Video

Konačnu odluku donijeće trener Klop, koji je u najavi utakmice sa Realom apelovao na navijače da ostave negativne emocije po strani.

S obzirom na ishod drugog polufinalnog duela, u kojem je Bajern kao domaćin razbio Barselonu 4:0 i dobrano zakoračio u finale, bilo bi veoma zanimljivo vidjeti šta bi se dogodilo ako bi i Borusija obezbijedila put u London.

Da li bi Gece tada igrao, kako bi navijači jednog i drugog kluba reagovali...

Podsjećanja radi, u sličnoj situaciji 1991. godine bio je Dragan Stojković Piksi, koji u finalu nije želio da šutira penal protiv Crvene zvezde. Piksi tada nije bio u startnoj postavi Olimpik Marseja, a u igru je ušao tek tokom produžetaka.

(MONDO, foto: Guliver/Getty images/David Ramos)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC