• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Starčević za MONDO: Da je Kantar pogodio...

Trener Borca Slobodan Starčević generalno je zadovoljan igrom i osvojenim bodom, ali je izrazio žal za propuštenim šansama protiv Olimpika (1:1).

 Starčević za MONDO: Da je Kantar pogodio... Izvor: MONDO

Banjalučani su ispunili cilj na sarajevskoj "Otoci" - osvojili su bod i zadržali prednost pred "vukovima" u trci za trećim mjestom na tabeli odnosno plasmanom u Evropu.

Crveno-plavi su u srijedu u 24. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine poveli već na samom početku preko Joce Stokića, ali je domaćin u nastavku uspio da savlada golmana Sinišu Marčetića i izbori remi.

Šef struke Velikana iz Platonove Slobodan Starčević u izjavi za MONDO je izrazio žaljenje što njegov tim pri rezultatu 0:1 nije uspio da realizuje barem jednu od nekoliko solidnih prilika.

"Dobro smo ušli u utakmicu, postigli pogodak i kontrolisali igru u prvom dijelu. Stokić je imao jednu dobru šansu, ali nije uspio da je realizuje. Odlučio se na šut, iako smo u napadu bili 'četiri na tri'. Još bolju priliku iz kategorije stopostotnih imao je Vedran Kantar i da smo tu dali gol, bodovi nam ne bi izmakli", rekao je Starčević.

Ipak, ni sa remijem nije previše nezadovoljan jer je Borac ostao na +2 boda pred nedjeljni derbi u Banjaluci sa Sarajevom.

"Na kraju, dogodila se podjela bodova, ali moram da priznam da još žalim za izgubljena dva boda iako imamo prednost ispred Olimpika".

Starčević je pred početak utakmice obaviješten od domaćina da je došlo do sukoba navijača Željezničara i njegovog tima kod Donjeg Vakufa, ali nije imao više informacija o incidentu u kojem su teško povrijeđena dvojica pristalica plavih sa "Grbavice".

"Organizatori su nam rekli da se incident dogodio, ali zaista više ne znam ništa o tome", podvukao je trener Borca.

(N.Š/ MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC