• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda zove Stevića da izađe Toletu na crtu?

Miroslav Stević (43) navodno bi bio kandidat Crvene zvezde na eventualnim izborima za predsjednika Fudbalskog Saveza Srbije.

 Zvezda zove Stevića da izađe Toletu na crtu?  Izvor: MONDO

U Crvenoj zvezdi ne kriju da žele promjene na čelu Fudbalskog saveza Srbije, konkretno mjestu predsjednika naše "Kuće fudbala" koja od 2008. godine pripada Tomislavu Karadžiću, sve je izvjesnije da nova Uprava crveno-bijelih razmišlja i korak dalje:

Ko poslije Toleta?

Sudeći prema saznanjima dnevnog lista "Sport", u Ljutice Bogdana ne planiraju da na Terazije pošalju svog aktuelnog predsjednika Dragana Džajića, niti člana Upravnog odbora i jednog od vodeći ljudi NIS Branka Radujka, već bi Zvezdin čovjek za izlazak Karadžiću na crtu mogao da bude - Miroslav Stević (43).

Bivši reprezentativac Jugoslavije tri godine po završetku igračke karijere postao je sportski direktor Minhena 1860 i tu funkciju obavlja i danas. Veći dio igračke karijere proveo je u Njemačkoj, a "Sport" piše da su preliminarni razgovori između članova Uprave Crvene zvezde i Stevića obavljeni u srijedu u Dortmundu gdje "kandidat" trenutno živi.

Zanimljivo je da je Stević bivši fudbaler Partizana (1989-90) i Rada (1990-92), a potom i Grashopersa, Dinama iz Drezdena, Minhena 1860, Borusije Dortmund, Fenerbahčea, Bohuma i Unterhašinga.

Za Jugoslaviju odigrao je šest utakmica, a eventualni angažman u FSS bio bi mu drugi profesionalni od završetka karijere, poslije aktuelnog u članu njemačke Cvajte, Minhenu 1860, u kojem radi četiri godine.

Superliga biće završena 26. maja i od tada Crvena zvezda trebalo bi drugi put, prvi od odlaska Vladana Lukića i njegovog rukovodstva iz kluba, da "krene na Toleta". Prethodni pokušaj završen je fijaskom, iako su određeni predlozi za promjene u srpskom fudbalu koje je iznijelo tadašnje rukovodstvo tima iz Ljutice Bogdana, kasnije bili i usvojeni i primjenjeni.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images/Johannes Simon, MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC