• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rodžers: Razumio bih ga ako ode

Menadžer Liverpula saosjeća sa Luisom Suarezom, koji je zbog ujedanja Branislava Ivanovića kažnjen sa 10 mečeva neigranja.

 Rodžers: Razumio bih ga ako ode  Izvor: MONDO

Mario Baloteli otišao je iz engleskog fudbala, ali Luis Suarez ozbiljno pretenduje da od Italijana naslijedi majicu sa natpisom: "Zašto uvijek ja?"

Za razliku od Balotelija, koji je veće gafove pravio van terena, Urugvajac ispašta zbog čitave lepeze prekršaja počinjenih za vrijeme utakmica.

Suarez se nije oglašavao u javnosti otkako ga je Fudbalska asocijacija Engleske suspendovala na 10 mečeva, ali britanski mediji bave se glasinama sa Enfilda, da bi trenutno drugi strijelac Premijer lige mogao da potraži novu sredinu po završetku sezone.

Suarez, navodno, smatra da ga FA i kompletna fudbalska javnost nepravedno tretiraju i da se njegovi loši potezi preuveličavaju.

"Razumio bih Luisa, ako bi poslije svega što mu se dogodilo poželio da ode (iz Engleske)", rekao je menadžer Liverpula Brendan Rodžers.

"On je osoba koju svakog dana gledam kako daje sve od sebe. Njegove dvije strasti su porodica i Liverpul. Ne možete promijeniti njegov emotivni sklop, ali on stvarno pokušava da prilagodi svoje navike ovdašnjem načinu života. Međutim, svaki put kada napravi korak-dvija naprijed, mi nađemo način da ga ubijemo u pojam".

Rodžers smatra da je Suarezu i njegovoj porodici lijepo u Liverpulu i da će on "kada se situacija slegne" shvatiti da ga klub podržava i da će početi sa više optimizma da gleda na stvari.

Suarezov agent, Pere Gvardiola (brat budućeg trenera Bajerna), prenio je Rodžersu zadovoljstvo načinom na koji su se "redsi" postavili nakon posljednjeg incidenta.

(MONDO, foto: Beta/AP/Peter Byrne)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC