• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL: Crno-bijeli pod pritiskom?

Drugoplasirana Crvena zvezda u subotu dočekuje Donji Srem, a Partizan dan kasnije igra u Novom Pazaru.

 JSL: Crno-bijeli pod pritiskom?  Izvor: MONDO

Fudbaleri Crvene zvezde prošlog vikenda su na gostovanju u Borči morali da "vraćaju" zaostatak za Partizanom sa sedam na četiri boda i to su učinili pobijedivši BSK 1:0.

U 25. kolu bi uloge mogle biti zamenjene.

Crvena zvezda u subotu od 19 časova igra na "Marakani" sa Donjim Sremom i ako zabilježi očekivanu pobjedu - šestu otkako je trener Rikardo Sa Pintu - Partizan će gostovanje Novom Pazaru dočekati na samo "plus jedan"!

Luka Milivojević, ipak, ne očekuje kiks crno-bijelih u Sandžaku, već smatra da bi on mogao da se desi u 27. kolu, uoči "vječitog derbija" na stadionu u Humskoj 1.

"Novi Pazar važi za teško gostovanje, ali čisto sumnjam da će Partizan tamo ostati bez tri boda. Biće im nezgodnije u Kragujevcu. Radnički 1923 ima kvalitetnu ekipu i nedostajala mu je sreća da bude bolje plasiran na tabeli", rekao je Milivojević za "Sportski žurnal".

Zvezda će poslije oporavka Abiole Daude i Aleksandra Pantića raspolagati gotovo svim prvotimcima za meč sa Donjim Sremom. Samo je Darko Lazović i dalje van stroja.

Ostaje da se vidi može li debitant u Superligi da pomrsi račune crveno-bijelima, a ne može se reći da mu jedan bod ne bi dobro došao u borbi za opstanak.

Pretposljednji Radnički 1923 mora na svom stadionu da traži pobjedu nad Jagodinom, koja je kao finalista Kupa Srbije praktično obezbijedila izlazak u Evropu.

Takođe ugroženi Hajduk gostuje u Subotici, a BSK u Smederevu.

"Prvi put smo u situaciji da nam sleduje uloga favorita. Moramo da napadnemo i dobijemo utakmicu", jasan je trener Borčana Nebojša Milošević.

Rad će u duelu sa Slobodom Point nastojati da produži niz nepobedivosti na stadionu na Banjici, započet prije više od godinu dana.

PAROVI 25. KOLA:

subota

Javor - Vojvodina 16.30
Radnički 1923 - Jagodina
Rad - Sloboda Point
Radnički Niš - OFK Beograd
Smederevo - BSK
Spartak Zlatibor voda - Hajduk
Crvena zvezda - Donji Srem 19.00

nedelja

Novi Pazar - Partizan 17.00

TABELA: Partizan 57, Zvezda 53, Vojvodina 46, Jagodina 42, Rad 37, Sloboda 33, OFK Beograd 32, Radnički 31, Spartak 30, Javor 29, Donji Srem 27, Novi Pazar 26, BSK 26, Hajduk 25, Radnički 1923 23, Smederevo 9.

(MONDO, foto: partizan.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC