• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savičić: Svjesno ruše Borac

Postoje grupe i pojedinci, koji ne žele dobro Borcu, kaže direktor Borca Momčilo Savičić.

 Savičić: Svjesno ruše Borac Izvor: MONDO

Direktor Borca smatra da grupe i pojedinci ne navodeći njihova imena ne žele dobro Borcu i da rade na njegovom urušavanju.

" Konstantno radimo na rješavanju stvari za dobijanje licence za međunarodna takmičenja. Međutim, u posljednje vrijeme dolazi sve više zaostalih potraživanja, koja kao da se sada namjerno izvlače iz fioka sa ciljem da nam se i onako teška situacija još više pogorša. Ne ulazimo u to kako su dugovi nastali, naše je da ih riješimo i sigurno ćemo to uraditi. Trenutno nas koče dugovi prema bivšim igračima: Perici Ivetiću, Alenu Bašiću, Srđi Kneževiću i Marjanu Antoloviću, ali i čak prema šestorici bivših trenera. Vrlo lako može da se desi da nam računi zbog toga budu ponovo blokirani. Ali, naporno radimo kako bismo što prije riješili ove probleme",  rekao je Savičić.

Direktor Banjalučana osvrnuo se na sukob navijača Borca i Željezničara koji se desio u Oborcima kod Donjeg Vakufa.

"Naše je bilo da najavimo odlazak navijača u Sarajevo i to smo uradili. Nismo organizovali putovanje, ali smo im preporučili da idu preko Doboja. Zašto nas nisu poslušali, ne znam. Imam informaciju da su naši navijači bili pod pratnjom policije, dok njihovi nisu. U stalnom smo kontaktu sa navijačima. Apelujemo na njih da ne postavljaju transparente za koje možemo biti kažnjeni. Pozivam ih da dođu u što većem broju na meč sa Sarajevom i da zajedničkim snagama dođemo do tri vrijedna boda",  završio je Savičić.(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC