• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SERIJA A: "Viola" surovo kažnjena

Pablo Daniel Osvaldo u 92. minutu postigao pobjedonosni gol za Romu, nakon što je Fiorentina dominirala i propustila sijaset šansi.

  SERIJA A: "Viola" surovo kažnjena  Izvor: MONDO

Malo je nedostajalo da Fiorentina i Roma odigraju meč bez golova, kao Kjevo i Kaljari na premijeri 35. kola italijanskog prvenstva.

Da ne bude tako pobrinuo se naturalizovani Argentinac Pablo Osvaldo, koji je poslije kornera odlično skočio na "prvoj" stativi i sa pet metara matirao Vivijana - 0:1!

Fiorentina je tako doživjela tek drugi poraz na 18 utakmica kod kuće u Seriji A, ali u najgorem mogućem trenutku. Ukoliko Milan, prema očekivanjima, savlada Torino na San Siru, tri kola prije kraja će imati četiri boda više od glavnog konkurenta za plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Roma se po igri potpuno neočekivanom pobjedom učvrstila na petoj poziciji, a da li će do kraja lige napredovati, zavisiće umnogome od ishoda utakmice sa Milanom, na San Siru 12. maja.

Fiorentina nije imala sreće, ni umijeća da realizuje makar jednu od brojnih prilika. Stevan Jovetić u 37. minutu je pogodio prečku, a David Pizaro stativu neposredno prije Osvaldovog pogotka.

Rumuna Lobonta na golu Rome nisu mogli da savladaju ni Ljajić, Paskval, Borha Valero, Jovetić u više navrata... Imala je i "vučica" svojih prilika, ali je veći dio meča provela u podređenom položaju.

Na kraju se, ipak, piše samo taj jedan gol.

Ljajić je odigrao cijeli meč za "ljubičaste", dok je Nenad Tomović zamijenjen u 79. minutu. Miralem Pjanić je ušao u 63. minutu, a upravo on bio je asistent Osvaldu kod gola.

REZULTATI I PAROVI 35. KOLA:

Kjevo - Kaljari 0:0

Fiorentina - Roma 0:1 (0:0)
/Osvaldo 90+2/

u nedjelju:

Udineze - Sampdorija 12.30
Milan - Torino 15.00
Katanija - Sijena
Đenova - Peskara
Juventus - Palermo
Lacio - Bolonja
Parma - Atalanta
Napoli - Inter 20.45

TABELA: Juventus 80, Napoli 69, Milan 62, Fiorentina (+1) 61, Roma (+1) 58, Udineze 54, Inter 53, Lacio 52, Katanija 48, Kaljari (+1) 43, Bolonja 40, Parma 40, Kjevo (+1) 40, Atalanta 39, Sampdorija 38, Torino 36, Palermo 32, Đenova 32, Sijena 30, Peskara 22.

(MONDO, foto: Beta/AP/Fabrizio Giovanozzi)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC