• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Pepe protiv Murinja, brani Kasiljasa

Defanzivac Reala stao u odbranu bivšeg kapitena poslije trenerovih kritika. "Zaslužuje malo više poštovanja", smatra on.

  I Pepe protiv Murinja, brani Kasiljasa  Izvor: MONDO

Svlačionica Reala ostaće vjerovatno jedina koju će Žoze Murinjo napustiti bez suza.

Iz svakog prethodnog kluba odlazio je emotivno, ostavljajući za sobom tužne igrače. Predstojećeg ljeta očigledno nećemo gledati takvu sliku u Madridu.

Poslije eliminacije od Borusije u polufinalu Lige šampiona i odavno izgubljene borbe za titulu prvaka Španije svima je postalo jasno da će na kraju sezone otići iz Madrida (u Čelsi).

Paralelno sa izgubljenim bitkama na terenu, Portugalac svaku konferenciju za novinare koristi da "potkači" skrajnutog golmana Ikera Kasiljasa, legendu kluba koji je već nekoliko mjeseci daleko od prve postave.

Na primjer, trofejni trener je na posljednjoj dao zanimljiv odgovor na pitanje šta je trebalo da uradi drugačije u prethodne tri godine.

"Trebalo je da sezonu ranije dovedem Dijega Lopeza (trenutno prvog golmana Reala)", rekao je on i potom još jednom, "u rukavicama", govorio o legendarnom čuvaru mreže.

"Problemi nastaju kada neko pomisli da je iznad drugih. Nemam problem sa igračima koji smatraju da su isti kao i ostali", dodao je Murinjo.

Takav nastup nije se svidio igraču za koga su mnogi govorili da je jedan od Portugalčevih miljenika.

Defanzivac Pepe nekoliko puta je isticao da bi volio da Murinjo ostane u Realu, ali je u nedjelju, u izjavi španskoj TV stanici "Digital plus", stao u odbranu Kasiljasa.

"On je naš trener, ali morate imati malo više poštovanja prema Ikeru. Igrači i navijači stoje iza Kasiljasa. Riječi trenera nisu bile najpogodnije, jer je Iker prava institucija u ovom klubu, kao i u Španiji", izjavio je on.

Upitan šta misli o eventualnom odlasku šefa stručnog štaba, govorio je bez emocija:

"Svi smo mirni. Naš zadatak je da poštujemo boje dresa koji nosimo", dodao je Pepe, kojeg zastupa isti agent kao i Murinja, Horhe Mendes.

(MONDO, foto: Guliver/Getty images/Alex Livese)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC