• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihajlović: Do kraja života uz Toleta!

"Uvijek ću biti za Tomislava Karadžića, mada sam potpisao ugovor sa FSS, a ne sa njim", izjavio selektor Srbije

 Mihajlović: Do kraja života uz Toleta! Izvor: MONDO

Tomislav Karadžić više puta javno je stao uz Sinišu Mihajlovića, iako su prethodnih mjeseci mnogi smatrali da bi trebalo da bude smijenjen poslije loših rezultata u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine.

Posljednjih nedelja, poslije oštrih kritika na račun rada prvog čovjeka Fudbalskog saveza Srbije, ali i otvorenog pokretanja smjene od strane Crvene zvezde, selektor Srbije javno je priznao da podržava Tomislava Karadžića sada i zauvijek.

"Ja ću uvijek biti za Toleta! I zbog međusobnog poštovanja, zbog odnosa koji imamo. Mada nisam potpisao ugovor s njim nego sa FSS, do kraja života ću biti za Karadžića", izjavio je za "Novosti" Mihajlović.

Ekipi koja "krčka" smjenu predsjednika FSS otvoreno je poručio da je bolje da se bavi "svojim dvorištem"

"Ako su toliko uporni, neka ga smijene više! Mislim da bi prvo trebalo da gledaju svoje dvorište, da riješe svoje probleme, pa onda da gledaju druge. FSS za razliku od Crvene zvezde nema nijedan dug, štaviše, pozajmljuje novac drugima. Zato neka oni pokušaju da poprave stanje u svom klubu, neka se bave crveno-bijelima", poručio je Mihajlović čelnicima kluba u kojem se proslavio.

A Mihajlović se upravo bavio svojim dvorištem i izjavio da za Nemanju Matića, ma koliko bio interesantan mnogim klubovima, nema mjesta u reprezentaciji Srbije.

"On je rekao da neće da igra za Srbiju i takav mi nije potreban, pa da se zove Mesi, a ne Matić", jasan je bio selektor "orlova".

On je otkrio i zašto je Branislav Ivanović izostao sa duela u Makedoniji.

"Bane nije igrao u Makedoniji, pa ništa. I nije izostao samo zbog kritika njemu i Kolarovu poslije Belgije. Štaviše, to je trajalo još od meča sa Irskom u avgustu! Da li bi se drugačije završilo da vama šef kaže da ne radite kako treba, a vi nastavite po svom još tri-četiri mjeseca", rekao je Mihajlović.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC