• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igrači Novog Pazara kažnjeni sa po 500 evra

Trener Pazaraca Nebojša Vučićević poslije katastrofalne igre svog tima u Užicu novčano kaznio svakog igrača.

 Igrači Novog Pazara kažnjeni sa po 500 evra  Izvor: MONDO

Sloboda je na svom terenu u 26. kolu Superlige pobijedila Novi Pazar sa 2:0. Gosti su pružili veoma slabu partiju, pa će se u preostala četiri kola grčevito boriti za spas od ispadanja iz elite.

"Šta reći poslije onakvog debakla? Ljudi su nas bukvalno 'ubili', pobijedili su potpuno zasluženo. Najblaže, mnogo sam razočaran. Ušli smo toliko bojažljivo u utakmicu, kao da smo jedva čekali da primimo gol. Bez obzira na značaj duela, ne priliči takav odnos onima koji nose dres Novog Pazara. Jasno je da samo ako svi damo svoj maksimum i ginemo na terenu, možemo izbjeći najgore. U suprotnom, ma ne smem, niti ću da mislim o tome. Valjda ćemo se brzo otrezniti", izjavio je za "Sport" Emir Lotinac, kapiten Novog Pazara, kojem je do kraja Superlige preostalo da odigra duele sa Vojvodinom, sa Javorom u gostima, Radom i Hajdukom u Kuli.

Trener Nebojša Vučićević je zbog nezalaganja i indolentnosti odrezao kaznu od po 500 evra za svakog igrača. Lotinac smatra da je tim to i zaslužio poslije slabog izdanja u Užicu.

"Šef je apsolutno u pravu. Moramo svi da se zapitamo zašto smo onako odigrali, da budemo samokritični. Ipak, nadam se da ćemo vrlo brzo uspjeti da se povratimo i da ostvarimo zlata vrijednu pobjedu protiv Novosađana", rekao je kapiten Novog Pazara.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC