• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sa Pintu ljut na ekipu: Gdje vam je motiv!?

Treneru Crvene zvezde Rikardu Sa Pintuu čini se, kako kaže, da su igrači već "pobijedili" OFK Beograd i to mu se nimalo ne dopada!

 Sa Pintu ljut na ekipu: Gdje vam je motiv!?  Izvor: MONDO

Dan prije "utakmice sezone" za crveno-bijele, u kojoj ekipa može da potvrdi sve dobro što je uradila u prethodnom periodu (ali i obrnuto), Portugalac se složio sa novinarima da se i u gradu, ali i u timu, stvara atmosfera da će "derbi odlučiti prvaka".

Ako Zvezda ne pobijedi prvog narednog rivala u subotu u 19 časova na svom stadionu, podsjeća on, to onda neće baš biti tako...

"Slažem se sa vama. Takva je atmosfera svuda oko nas i to mi smeta! Čini mi se da sada kada imaju sve, da im nedostaje ona motivacija koju su imali pri zaostaku od 11 bodova, kada nismo bili u priči za titulu. Moj rad sada više nije toliko važan, igrači su ti koji moraju da zgrabe sa obje ruke ovu priliku!", upozorava Sa Pintu i dodaje:

"Dao sam im primjer Benfike, koja je remijem dovela sebe u situaciju da gostuju Portu sa samo dva boda više, umjesto sa četiri".

Kako ste prepoznali da ekipa nije više jednako motivisana kao prije?

"To je moj osjećaj i, kao što sam rekao, nadam se da griješim. A, oni neka mi pokažu da griješim i biće sve u redu".

Jedan od prethodnika Sa Pintua, Valter Zenga, umio je na razne načine da podiže ekipu u trenucima letargije. Šutirao je kofe s vodom, lomio table za crtanje akcija...

"Imam ja svoje metode. Biram mjesto i vrijeme", sa osmijehom je odgovorio Sa Pintu.

Pored njega sjedio je Luka Milunović, koji je na istu temu rekao:

"Mi se trudimo da damo maksimum i maksimalno ispoštujemo šefa. Napravili smo dosta, ali ništa nije gotovo. Sve pada u vodu ako ne budemo shvatili da je svaka naredna utakmica najbitnija", rekao je strijelac dva gola koja su konkretno donijela šest bodova Zvezdi u prethodna tri kola.

Sa Pintu, koji zbog povreda i suspenzija neće moći da računa na četvoricu standardnik (Darka Lazovića, Luku Milivojevića, Marka Vešovića i Filipa Mladenovića), rekao je da će sastav biti prilagođen situaciji.

"Imam opcije i najbolje ću staviti u tim. Vidjećemo ko će biti među najboljih 11", ostao je nedorečen Sa Pintu, koji nikada ne diktira startnu postavu pred utakmicu.

Crvena zvezda - OFK Beograd, subota 19 časova.

(N. J. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC