• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SERIJA A: Milan zastao, Roma stala

"Roso-neri" i Rimljani odigrali meč bez pobjednika i golova. Fiorentina još ima šansu za treće mjesto, "vučica" nema za peto.

 SERIJA A: Milan zastao, Roma stala Izvor: MONDO

Tim Masimilijana Alegrija moraće da u posljednjem kolu pobijedi Sijenu u gostima ako planira da obezbijedi posljednje mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

"Roso-neri" dočekaće 38. kolo na trećoj poziciji na tabeli i sa 69 osvojenih bodova. Četvrta je Fiorentina, sa jednim manje.

"Viola" će u posljednjem kolu igrati sa Peskarom i čekati još jedan kiks Milana, koji je u nedjelju uveče podijelio po bod sa Rimljanima, iako je u većem dijelu meča igrao sa igračem manje.

Saigrače je na cjedilu ostavio Suli Muntari, tako što je krajem prvog poluvremena držao sudiju Đanluku Rokija. Htio je da spriječi arbitra da pokaže karton Mariju Baloteliju zbog oštrog starta na defanzivca gostiju. Nije uspio ni to, pošto je napadač domaćih takođe upisan u bilježnicu.

I Rimljani su posljednji zvižduk sudije dočekali sa igračem manje. U nadoknadi vremena isključen je njihov kapiten Frančesko Toti, zbog udaranja bivšeg saigrača Filipa Meksesa po licu.

Na sreću igrača i navijača Rome, legenda kluba moći će da 26. maja igra protiv Lacija, u finalu Kupa.

Taj meč biće posljednja prilika njegovoj ekipi da se domogne Evrope, s obzirom na to da je posljednjim neuspjesima (poraz od Kjeva na Olimpiku u prošlom kolu) potpuno uprskala šansu da "izvadi vizu" za međunarodno takmičenje kroz prvenstvo.

Favorit za zauzimanje pete pozicije sada je Udineze, koje je i u nedjelju pobijedilo golovima Antonija Di Natalea. "Zebre" iz Udina dočekaće meč sa Interom u posljednjem kolu iza Fiorentine, sa 63 osvojena boda.

Šestoplasirani je Lacio, takođe finalista Kupa. "Nebeskoplavi" imaju 61 bod na svom kontu, a u posljednjem kolu putovaće na stadion Kaljarija. Roma ima 58 i potpuno je nevažno šta će uraditi protiv Napolija na svom terenu.

Nedjeljni meč na San Siru ostaće upamćen i po rasističkim uvredama upućenih sa dijela tribina na kojima su bile smještene gostujuće pristalice. Arbitar je prekinuo meč, a Toti je prišao navijačima i poručio im da ne skandiraju gluposti.

Takođe, Milan je predstavio novi dizajn dresova, koje će nositi tokom sljedeće sezone. Da li ćemo ih vidjeti i u Ligi šampiona?

(MONDO, foto: Beta/AP/Antonio Calanni)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC