• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vignjević: Iskoristili "moranje" Pazaraca

Trener Vojvodine smatra da je njegov tim na gostovanju u Novom Pazaru iskoristio imperativ trijumfa koji je imao domaćin u 27. kolu Superlige.

 Vignjević: Iskoristili "moranje" Pazaraca  Izvor: MONDO

Vojvodina je u posljednjem meču 27. kola Superlige pobijedila na gostovanju u Novom Pazaru rezultatom 1:0.

"Domaćinu su bodovi bili neophodni, a mi smo iskoristili to njihovo moranje. Šansu su dobili neki mlađi igrači puni želje i iskoristili su je. Imali smo i malo sreće, odličnog Nemanju Supića na golu, a Pazarce je stigla kazna zbog promašaja u posljednjih 20 minuta", rekao je Nebojša Vignjević, trener Novosađana.

Vojvodina je trijumfovala golom Igora Đurića u 90. minutu, a utakmica na Gradskom stadionu igrana je bez prisustva gledalaca.

Trener Novog Pazara Nebojša Vučićević ocijenio je da je njegov tim kažnjen zbog neiskorišćenih šansi, kao i da je domaćoj ekipi nedostajala pomoć sa tribina.

"Imali smo imperativ i inicijativu, dali smo sve od sebe, ali nas je najbolja ekipa u ligi kaznila zbog promašenih zicera. Da je Vojvodina igrala u finalu Kupa Srbije u ovakvom sastavu, siguran sam da bi bolje prošla. Neodstajali su nam sreća i publika. Idemo dalje, nastavljamo borbu za opstanak, ali bi bilo bolje na psihološkom planu da smo ostali neporaženi", izjavio je Vučićević.

Vojvodina je poslije ovog kola ostala na trećem mjestu tabele Superlige sa 55 bodova, dok je Novi Pazar na 13. poziciji sa 27 bodova.

(Beta, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC