• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Malaga (još) ne pušta Pelegrinija

Uprkos pisanju španskih medija da je čileanski stručnjak dogovorio svog odlazak iz Španije, rukovodstvo njegovog kluba demantovalo tu informaciju.

 Malaga (još) ne pušta Pelegrinija Izvor: MONDO

Mančester siti će, po svemu sudeći, još morati da sačeka.

Dva dana poslije uručivanja otkaza Robertu Manćiniju, španski novinari su otkrili, a engleski prenijeli, da je Manuel Pelegrini na "izlaznim vratima" Malage.

Najveća želja "građana" navodno je u utorak uveče sjeo za sto sa svojim nadređenima i dogovorio "izlaznu strategiju", kojom bi mogao da raskine ugovor.

Međutim, Andalužani demantuju da je bilo kakav dogovor postignut.

"Manuel Pelegrini još nije ni o čemu razgovarao sa klubom. Objavljena informacija ukazuje na to da će donošenje bilo kakve odluke ispratiti i potpisivanje sporazuma. Trenutno nema nikakvog dogovora. Mediji mogu da objave šta žele, ali to nije zvanična informacija. Nije ni zvanična nije ni realna", piše u saopštenju Malage.

Iskusni trener je ranije demantovao da je postigao dogovor sa Mančester sitijem o preuzimanju prvog tima vicešampiona Engleske.

Čileanac je i ove godine, kao i 2006, odveo svoj tim u polufinale Lige šampiona. Prije sedam godina to je uspio sa Viljarealom.

Mančester siti od ponedjeljka uveče nema trenera, s obzirom na to da je Robertu Manćiniju uručen otkaz, na nezadovoljstvo navijača. Uprkos tome, "građani" su uspjeli da u utorak ostvare pobjedu na gostovanju Redingu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC