• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beks: Hvala klubu, Viktoriji, saigračima...

Engleski superstar na svom Facebook profilu izrazio zahvalnost osobama koje su ga podržavale kroz karijeru. "Osjećam da počinjem novu avanturu".

  Beks: Hvala klubu, Viktoriji, saigračima...  Izvor: MONDO

Uprkos ponudi Pari Sen Žermena i popularnosti među navijačima, Dejvid Bekam odlučio je da završi karijeru.

Najčitanija vijest dana upotpunjena je i njegovim saopštenjem. U obraćanju simpatizerima na društvenim mrežama, najprije je izrazio zahvalnost klubu u kojem će 26. maja odigrati posljednji profi meč, protiv Lorijena.

"Zahvalan sam Pari Sen Žermenu zato što mi je pružio priliku da nastavim, ali osjećam da je sada pravo vrijeme da završim karijeru, igrajući na najvišem nivou", počeo je Bekam aludirajući na činjenicu da mu je PSŽ ponudio nastavak saradnje.

"Da mi je neko kao dječaku rekao da ću igrati za meni omiljeni Mančester junajted, da ću u njemu osvajati trofeje, da ću biti kapiten reprezentacije i da ću više od sto puta nastupiti za Englesku, kao i da ću obući dres nekih od najvećih svjetskih klubova - mislio bih da je to samo san... Srećan sam što sam ga ostvario".

Kao najveći uspjeh u karijeri istakao je činjenicu da je bio kapiten reprezentacije Engleske.

"Svaki put kada bih obukao dres 'tri lava' znao sam da ne nasljeđujem samo veliku plejadu asova, već i da predstavljam svakog navijača koji strastveno navija za svoj nacionalni tim. Ponosan sam što sam predstavljao Englesku i na terenu i van njega".

Očekivano, posebnu pažnju posvetio je obraćanju porodici. Zahvalio je svima, uključujući i nekadašnjem menadžeru "spajsica".

"Ne bih postigao ništa da nisam imao podršku porodice. Zahvalan sam roditeljima na žrtvi, koja mi je omogućila da ostvarim snove. Sve dugujem Viktoriji i djeci, koji su me inspirisali i podržali me da igram na najvišem nivou toliko dug period. Takođe želim da zahvalim i Sajmonu Fuleru i njegovom timu na neprestanoj podršci".

Bekam se sjetio i bivših saigrača, velikih trenera sa kojima je radio, kao i navijača.

"Ništa nikada neće potpuno zamijeniti osjećaj koji sam imao dok sam igrao igru koju volim, ali mi se čini kao da počinjem da novu avanturu i u osnovi sam uzbuđen zbog stvari koje dolaze. Srećan sam što mi je pruženo mnogo prilika tokom karijere i sada osjećam da mi je vrijeme da se odužim", podvukao je jedan od najpopularnijih engleskih fudbalera u istoriji igre.

(MONDO, foto: Beta/AP/Laurent Cipriani)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC