• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Runi neće ispratiti Fergija u penziju...

...zvanično zbog toga što čeka porođaj supruge Kolin.

 Runi neće ispratiti Fergija u penziju... Izvor: MONDO

Napadač Mančester Junajteda Vejn Runi propustiće i posljednji meč u sezoni, protiv Vest Bromvič Albiona, na kojoj će menadžer Aleks Ferguson zadnji put u karijeri predvoditi klub sa "Old Traforda".

Runi je dobio dozvolu da ne putuje na gostovanje u Vest Bromvič, zbog porođaja supruge Kolin. Njegova sudbina u Junajtedu je pod znakom pitanja otkako je zatražio da bude prodat.

Runi nije bio u postavi Mančestera prošlog vikenda protiv Svonsija, u posljednjem meču Fergusona na klupi šampiona Engleske na domaćem terenu. Mediji su uoči te utakmice pisali i o nezadovoljstva Runija zbog toga što će Fergusona naslijediti Dejvid Mojes, menadžer sa kojim se tada mladi fudbaler nije u dobrim odnosima rastao kada je prelazio iz Evertona u Junajted.

Takođe, bilo je tračeva da se prije utakmice Junajted - Svonsi dogodila tuča između Runija i Fila Džonsa.

Reprezentativac Engleske je u Junajted došao 2004. godine iz Evertona i do sada je odigrao 400 utakmica i postigao 197 golova za "crvene đavole".

Prije tri godine je, takođe, bio na pragu odlaska iz kluba, ali je tada transfer spriječio Ferguson. Prema pisanju engleskih medija, najviše intersovanja za Runija pokazali su Čelsi i Pari Sen Žermen.

Utakmica Vest Bromvič - Mančester Junajted počinje u 17 sati, kada i ostale utakmice posljednjeg kola Premijer lige. Mančester je od ranije osigurao titulu, riješeno je i ko će ispasti u Čempionšip, pa će se igrati samo za mjesta koja vode u Ligu šampiona i Ligu Evrope.

(MONDO/agencije, foto: Beta/AP/Jon Super)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC